Учасники студентського наукового гуртка «Бізнес-аналітика» прийняли участь у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного

16 квітня 2021 року

15 березня 2021 року учасники студентського наукового гуртка «Бізнес-аналітика» прийняли участь у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення  управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів», присвяченій 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

З доповідями на конференції виступили:

1. Сорокіна К.В.  Економетричне моделювання та прогнозування виробництва зернових та зернобобових культур

2. Мусій А.Л. Обліково-аналітичне забезпечення управління розрахунками з оплати праці.

Учасники гуртка «Бізнес-аналітика» - здобувачі  вищої освіти ІІ ступеня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відзначені почесними дипломами за актуальність тематики та змістовність доповіді:

І місце  Мусій  А. Л. з доповіддю на тему «Обліково-аналітичне забезпечення управління розрахунками з оплати праці» (керівник – к.е.н., доц. Куць Т.В.)

Сорокіна К.В. з доповіддю на тему «Економетричне моделювання та прогнозування виробництва зернових та зернобобових культур» (керівник – к.е.н., доц. Симоненко О.І.)

 

 

 

Науковий керівник гуртка:

завідувач кафедри статистики

 та економічного аналізу НУБіП України,

 д.е.н., професор Лазаришина І. Д.

     

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook