ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МАТЕРІ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ – ПРЕКРАСНИЙ ПРИВІД ПРИВІТАТИ СВОЇХ НАЙДОРОЖЧИХ МАТЕРІВ З СВЯТОМ!

9 травня 2021 року
НУБІП України
     Кожного другої неділі травня в Україні відзначають День Матері. Мама… Це чи не перше слово в житті кожної дитини. Сьогодні надзвичайне свято – День матері – час, коли можна подякувати найближчій людині за любов, тепло та ніжні долоні, за ласку, турботу і ночі безсонні.  
 
     Мама, матінка, матуся – ці слова народжують найтепліші почуття у більшості людей. Хто вона, мама? Це людина, яка подарувала кожного з нас світові. І навпаки, світ – для нас. Це людина, яка починає історію нового життя, це неосяжна любов незважаючи ні на що. Коли нам страшно, ми йдемо до мами. Коли нікуди піти, рідненька чекає. Щасливі ті, у кого є мама.
     Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в День Матері теж виявили бажання висловити свої думки про своїх мамочок, привітати їх з святом і поділитися світлинами з ними. Що може бути кращим за виявлення любові до матері? Хтось скаже одне-єдине речення, хтось може довго говорити про любов до своєї матінки, а хтось просто помовчить, але від цього любов до найріднішої людини не змінюється.
 
Худя Діана
Мамо, вітаю зі святом!

Дякую за твою підтримку, виховання і що завжди поруч.

 

Хоменко Таня

 Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну, і кохану людину. Тому хочеться побажати кожній мамі на світі – тільки найкращого: здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток, душевного спокою, успіху та величезного щастя.

 
Герус Людмила
Я вдячна тобі за те, що ти навчила мене доброті, терпінню, підтримці, мудрості, жіночності, краси. Дорога та мила мама! Спасибі тобі за тепло, турботу, посмішку, ніжність, за твоє чуйне материнське серце. Ми тебе любимо і хочемо, щоб ти завжди це пам'ятала.
 
Спасибі за ласку, за щире тепло
Недоспані ночі, турботи й добро.
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру!
 
Зіняк Альона
В День Матері бажаю,
Краси, насолоди
І вічної вроди!
Від Бога – здоров'я,
Сил – від природи!
Тепла і натхнення,
Любові і сміху,
Від рідних і друзів –
Безмежної втіхи!
 
Сухенко Аня
Матусю, хай збудеться все, що ти хочеш,
Хай збудеться все, що чекаєш,
Хай стежка проляже в трояндах,
Яку ти в житті прокладаєш.
Матусю, хай буде удача у всьому,
Добробут хай буде у домі,
Багатство і радість, й наснага,
І шана людська, і повага!
 
Кулачок Анастасія
Моя рідна, найкраща, найдорожча людинка на всьому білому світі. Тільки з тобою я можу поговорити про будь-що на світі, тільки ти так чекаєш на мене вдома, коли я не поряд. Ти завжди можеш дати мені вірну настанову і допомагаєш повірити в себе. Люблю тебе безмежно.
 
Проскура Андрій
Мама - це найперша людина, яку ми бачимо при народженні. Вона є найріднішою людиною в нашому житті. Для мене мама - це підтримка, опора, завжди допоможе в будь-якому починанні. 
 
Обелець Вероніка
Вітаю з Днем Матері, любі матусі!
Ви наш приклад, наша підтримка, наша гордість.
Бажаю вам сил та натхнення, будьте щасливі та здорові.
 
Вербельчук Марія
Ти моє світло, яке освітлює все моє життя. Я вдячна тобі за те, що ти навчила мене доброті, терпінню, підтримці, мудрості, жіночності, краси. Дорога та мила мама! Спасибі тобі за тепло, турботу, посмішку, ніжність, за твоє чуйне материнське серце.
 
Павленко Владислава
Улюблена і неповторна моя супермама, я дуже хочу, щоб ти була щаслива. Здоров'я тобі, душевного спокою і безмежного щастя. З Днем Матері, люба!
 
Паламарчук Павло
Материнська любов є особливою. Тому що наша найрідніша людина любить нас ні за що, всупереч усьому. І це, мабуть, найкраща та найсвітліша любов, яка може бути у світі. Для кожного мати — це джерело знань, натхнення, сили, ніжності, вірності по всьому життєвому шляху. З святом, тебе, моя мамулічка!
 
Василів Володимир, в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК теж приєднався до привітань і вдячний своїй мамі не менше, ніж кожен із студентів. «Любов матері щира, неосяжна і часом незбагненна. А саме материнське серце - це святиня, місце зцілення дитячої і вже дорослої душі».
 
     Скільки емоцій, відчуттів та мурашок виникає по тілі в кожного, хто почує це слово мама. Хіба хтось може бути ближчим за неї? Вона дарує нам життя, вчить усіх життєвих почуттів, оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає, підтримує, піклується та спостерігає за нами. Матуся завжди поруч зі своєю дитиною, завжди у її серці.
     День матері — свято щирої взаємної любові. Дайте в цей день знати своїй мамі, що ви її дуже любите і безмежно вдячні за можливість жити…
     Мама саме близьке і рідне слово для дитини. Це слово таке звичайне, і в той самий час, абсолютно унікальне. Слово мама несе в собі багато значень, відтінків і виразів. Це і любов, і ніжність, і турбота, і радість, але разом з тим, це може бути також і смуток. Яке б значення воно не мало, це все одне слово — мама. Любімо і шануймо своїм мамочок, пам’ятаймо про тих, кого немає вже з нами, даруймо свої посмішки і щасливі моменти  тим, хто дав нам життя.

Вся родина факультету харчових технологій приєднується до побажань студентів і вітає кожну маму студентів, науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу Національного університету біоресурсів та природокористування України з цим святом!!!

 

 Всі квіти землі для Тебе, рідненька матусю!

Марія Жеплінська
Доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook