На факультеті аграрного менеджменту пройшла нарада з завідувачами кафедр

3 березня 2021 року

   Днями відбулася нарада декана факультету з завідувачами кафедр та заступниками, де були обговорені ключові робочі питання. Зокрема, декан факультету Анатолій Остапчук акцентував увагу присутніх на відповідальності за організацію освітнього процесу, необхідності проведення роботи щодо забезпечення відвідування занять студентами всіх курсів освітніх ступенів «Магістр» та «Бакалавр» в режимах онлайн та офлайн. Підставами для відсутності на парах може бути тільки хвороба з офіційним підтвердженням. Окрім того, були поставлені завдання створення навчально-науково-виробничих лабораторій, наповнення спеціального фонду факультету аграрного менеджменту, удосконалення роботи з іноземними студентами на факультеті, посиленню проведення профорієнтаційної роботи, проведення днів відкритих дверей в режимі онлайн.


   Згідно офіційних даних МОЗ, кількість захворювання на коронавірус в Україні має тенденцію до зростання. У зв’язку з цим, потрібно проводити постійний моніторинг стану здоров’я студентів і співробітників, проводити обробку рук, вологе прибирання та систематичне провітрювання всіх робочих приміщень, а за необхідності, сприяти самоізоляції хворих.


   Наступним питанням, яке підняв декан під час наради, стало питання організації подання та захисту випускових бакалаврських робіт студентами заочної форми навчання. Було акцентовано увагу присутніх на необхідності дотримання вимог академічної доброчесності, належного оформлення та вчасної подачі випускової бакалаврської роботи.
   Керівник міжнародних програм Олена Ковтун висловилася стосовно необхідності удосконалення існуючих освітніх програм та ініціювання розробки нових міжгалузевих освітніх програм для студентів факультету аграрного менеджменту.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook