Юлія Муляр, з Фастівського ліцею-інтернату, обирає спеціальність агрономія в НУБіП

2 березня 2021 року

Будь ласка, кілька слів про себе і коли визначилися у виборі професії?

 

Мене звати Муляр Юлія Володимирівна. Мені 17 років і зараз я навчаюся в КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат». Я скоро закінчу 11 клас і завжди поставало питання: «А що буде далі? Куди мені йти? Які професії будуть важливі і ,чи зможу знайти в майбутньому роботу?». Щоправда, уже не зовсім постає, тому що я дуже хочу поступити в НУБіП на агробіологічний факультет. Хоча я не знаю ,що мене чекає в майбутньому, але агроном - професія, яка буде завжди, адже людина без їжі не проживе.

  

Чому вирішила обрати саме НУБіП?

Про НУБіП я дізналася з різних джерел: профорієнтаційні заходи від викладачів самого закладу, поради випускників минулих років, студентів, які навчаються на факультеті зараз, інтернет, а також День відкритих дверей. Я побачила і почула про різні заклади, але найбільше мені сподобався НУБіП. Можна сказати, з факультетом я визначилася одразу побувавши на дні відкритих дверей ще в десятому класі. Вирішальним фактором став  огляд лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, загальна атмосфера університету, перспективи навчання і працевлаштування, які дає навчальний заклад. Також важливим аргументом у прийнятті рішення були програми подвійного диплома, закордонні стажування та практики і, у цілому, міжнародні зв’язки університету.

 

Якими професійними навичками повинен володіти агроном?

На мою думку, агроном повинен мати бажання працювати на землі, любити дізнаватися  нове, швидко навчатися, не зупинятися на досягнутому.

 

Які маєте захоплення?

 Люблю займатися спортивною ходьбою на природі, подорожувати, читання – це моє хобі. Захоплююся музикою і танцями.

  

Які мрії на майбутнє?

У майбутньому маю мету отримати досвід закордоном. Але професійно реалізувати себе прагнутиму в Україні. Маю амбіційні плани щодо кар’єрного зростання і впевнена, що навчання у НУБіП буде тим фундаментом, який дозволить реалізувати усе задумане.

 

 Розмову вела Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook