Відбулося засідання вченої ради факультету

25 лютого 2021 року
   25 лютого на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання вченої ради під головуванням декана факультету Анатолія Остапчука. Відповідно до порядку денного були розглянуті наступні питання: звіт про роботу кафедри економічної теорії та завдання на 2021 рік в контексті Голосіївської ініціативи-2025, про наукову діяльність на факультеті, про підготовку до захисту випускних бакалаврських робіт студентами заочної форми навчання ОС «Бакалавр» та кадрові питання.
   Одним із питань була доповідь докторантки Наталії Овсяннікової на тему: «Розвиток біоекономіки в довгостроковому періоді», в якій доповідач зазначила основні завдання дослідження і здобутки за звітний рік. 
   Завідувач кафедри економічної теорії, д.е.н., професор Микола Талавиря прозвітував про роботу кафедри економічної теорії та завдання на 2021 рік в контексті Голосіївської ініціативи-2025. Професор Микола Талавиря у своєму виступі наголосив на здобутках кафедри, наукових заходах, що відбулися за звітний період, покращенню матеріально-технічного забезпечення, систематичному підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників, актиній роботі зі студентами, профорієнтаційну роботу. Завідувач кафедри наголосив на основних завданнях, що стоять перед колективом кафедри та напрямках розвитку у 2021 році.

   Декан факультету Анатолій Остапчук рекомендував посилити наукову діяльність кафедри економічної теорії, активізувати профорієнтаційну роботу та забезпечити якісне наповнення сторінки кафедри на сайті НУБіП України.

   Заступник декана Лариса Карпенко у своєму виступі ознайомила членів вченої ради та присутніх з порядком підготовки до захисту випускних бакалаврських робіт студентами заочної форми навчання ОС «Бакалавр», вимогами до якісного наповнення і оформлення дипломних робіт, процедурою проходження перевірки на наявність плагіату та термінами роботи екзаменаційних комісій.

   Голова вченої ради Анатолій Остапчук виступив з рекомендацією до присвоєння вчених звань доцента науково-педагогічним працівникам факультету, які за результатами відкритого голосування отримали одноголосне позитивне рішення для подальшого розгляду даного питання на засіданні вченої ради НУБіП України. 

   На розгляд вченої ради було винесено питання створення на базі факультету, а саме, кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності навчально-науково-виробничої лабораторії «Бізнес-аналітика» та перейменування навчально-наукової лабораторії «Кабінет менеджменту», що входить до складу кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, на навчально-науково-виробничу лабораторію «Кабінет менеджменту».
   На засіданні також до друку були рекомендовані ряд навчально-методичних видань.

Лариса Карпенко, 
секретар вченої ради факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook