Цифрова конференція FSC Німеччина

26 лютого 2021 року

Цифрова конференція

FSC виносить на загал питання, за які організація раніше неодноразово критикувалась німецькою громадськістю. Для того, щоб не тільки поговорити про умови в лісах FSC в інших країнах, а й з людьми з постраждалих районів, ми запросили експертів з Німеччини та Європи, а також людей з інших частин світу, щоб обговорити можливості цифрових технологій.

За допомогою цифрової серії подій ми хочемо запропонувати учасникам гарне поєднання перспектив та захоплюючих дискусій, щоб розширити власний імідж сертифікації та ситуацію у світових лісах.

Цифрові, жваві, суперечливі та справжні експерти обговорюватимуть різні питання, що стосуються сертифікації лісів. Представники різних країн та організацій обговорять суперечливі теми сталого управління лісами між собою та з аудиторією. Вони також ставлять фундаментальне питання про сертифікацію лісу з їх різних точок зору, а також запитують: Наскільки надійним є FSC?

Модератором конференцї є Марія Грунвальд (Deutsche Welle). FSC Німеччина пропонує форум для предметного обговорення різноманітних реалій та проблем лісу.

Сертифікація FSC у боротьбі з шахрайством та корупцією. Як FSC робить сертифікацію в зонах ризику можливою та безпечною за допомогою нових методів та правил? Як можна ефективно боротися з шахрайством при сертифікації продукції або в лісі? Приклад: FSC в Україні.

Доповідачі
Павло Кравець (директор FSC Україна)
Йоганнес Захнен (WWF Німеччина)
Професор доктор Сергій Зібцев (Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України)
Майкл Марус (FSC International)
Дірк Рістенпатт (голова FSC Німеччина)

Модератор
Марія Грунвальд (Deutsche Welle)

Джерело: FSC 

Відеозапис зустрічі: https://www.youtube.com/watch?v=QNPusGYdGt4&feature=youtu.be&ab_channel=FSCDeutschland

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook