Ділова гра: студенти-юристи опановують навички пошуку рішень в умовних проблемних ситуаціях

22 лютого 2021 року

 

Одним із дієвих методів навчання є ділова гра, яка вчить шукати рішення в умовних проблемних ситуаціях. Тому вироблення таких навичок є вкрай необхідним та важливим для студентів, які обрали фах юриста.

 

22 лютого 2021 року доцент кафедри теорії та історії держави і права Олена Чомахашвілі провела зі студентами 1 курсу юридичного факультету ділову гру «Довіра у професії юриста», під час якої виступила модератором.

На початку заходу обговорили поняття довіри, її роль у роботі адвоката, судді, прокурора та нотаріуса. Згодом окреслили мету ділової гри – отримати пропозиції від кожного учасника про можливі три кроки підвищення довіри до правосуддя в Україні. Задля прийняття рішення була відтворена організаційна ситуація наради.

 

 

Учасники продукували свої ідеї щодо розв'язання заданої проблеми, потім аналізували їх і обрали той запропонований варіант, якій задовольнить усіх або більшість.

У результаті були сформовані консолідовані пропозиції направлені на прозорість судової влади, підвищення кваліфікації суддів та підвищення рівня правової культури громадян та населення.

 

Олена Чомахашвілі,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook