Розгляд студенських робіт

8 лютого 2021 року

     Згідно розпорядження директора НДІ технологій та якості продукції тваринництва Чумаченка І.П. на факультеті тваринництва та водних біоресурсів під головуванням декана факультету Кондратюка В.М і членів комісії 4 лютого 2021 року в онлайн-режимі проведений І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальностей 204 -“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” і 207 - “Водні біоресурси та аквакультура”. Комісією розглянуто і заслухано 10 робіт, з числа яких рекомендовано до участі в ІІ турі 3 студентські наукові роботи, які набрали понад 95 балів за спеціальністю 204 -“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” і 2 роботи за спеціальністю 207 - “Водні біоресурси та аквакультура” (таблиця додається).

  

  

Перелік студентських наукових робіт на конкурс 2021 рік

п/п
Тема наукової роботи
Спеціальність
ПІБ студента
Керівник
1.
Продуктивність бджолиних сімей української породи при використанні бурштинової кислоти
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Пилипчук М.В. студент магістратури 1 р.н.
К .с.-г. н., доцент кафедри конярства та бджільництва Головецький І.В.
2.
Оцінювання якості харчових курячих яєць
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Калініченко А.С., Маринін О.М. - студенти І курсу ОС «Магістр»
Д. с.-г. н., професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Прокопенко Н.П.
3.
Яєчна продуктивність качок за використання біотехнологічної процедури трансгенезу
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Сальник Олена, 4 курс, 2 група ТВППТ
Д. б. н., професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Костенко С.О.
4.
Оцінка індексу гетерозису у помісних цьоголіток при схрещуванні внутрішньопорідних типів українських порід коропа
Водні біоресурси та аквакультура
Пліщ Ю.А., 4 курс, 2 група
 
К.. с.-г. н., доцент кафедри аквакультуриМарценюк В.П.
5.
Підвищення продуктивності свиней в умовах промислової технології відповідно концепції добробуту
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Рудь М.В., Ткаченко Ю.О. -студенти 4 курсу ОС «Бакалавр»
Д. с.-г. н., доцент, в.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Лихач В.Я.
6.
Технологія отримання та вирощування видів роду Боцій (Botiidae)та їх гібридів уштучних умовахНЛ Декоративні гідробіоресурси
Водні біоресурси та аквакультура
Кузьменко Олександр Михайлович, студент 1р.н. ОС «Магістр»
Асистент Халтурин Максим Борисович
7.
Екологічні умови та ефективність вирощування рибопосадкового матеріалу у ставах Поліської зони України на прикладі рибцеху "Меджибіж"
Водні біоресурси та аквакультура
Романюк Михайло Михайлович,студент 1р.н. ОС «Магістр»
К. с.-г. н., доцент кафедри гідробіології та іхтіології Хижняк Меланія Іванівна
8.
Аналіз флуктуючої асиметрії сріблястого карася для оцінки стану іхтіоценозу ділянки р. Вовк в м. Деражня Хмельницької обл.
Водні біоресурси та аквакультура
Бойко Юрійстудент 4 курсу 1 гр.ОС «Бакалавр»
 
К .с.-г. н., доцент кафедри гідробіології та іхтіології Марценюк Наталія Олександрівна
9.
Продуктивність молодняку кролів за різних джерел Марганцю
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Коновал Олександра Олександрівна, студентка 3 курсу ТВППТ
Д. с.-г. н, професор, завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Сичов М.Ю.
10.
Продуктивність м’ясних бугайців, отриманих від різного підбору батьків за індексом антигенної подібності
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Наталич Олександр Володимирович, студент 4 курсу 1 групи
Д. с.-г. н., професор, завідувачкафедри технологій виробництва молока та мяса
Угнівенко А.М.

      Серед представлених робіт обрали найкращі.

 

І. Чумаченко,
директор НДІ технологій та
якості продукції твариннцтва
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook