Розпочати освітній процес у другому семестрі слід з повною відповідальністю!

29 січня 2021 року
НУБіП України
1 лютого в Університеті стартує 2-й весняний семестр 2020-2021 навчального року для студентів усіх факультетів, ННІ, спеціальностей, освітніх програм як бакалаврату, так і магістратури. Для його успішного початку та організованого проведення передувала значна робота з підготовки та схвалення графіка освітнього процесу, розкладу навчальних занять (розміщено на офіційній веб-сторінці https://nubip.edu.ua/node/23920), навчально-методичного і матеріально-технічного забезпечення викладання усіх навчальних дисциплін в аудиторіях та сучасних лабораторіях університету.

Завдання завідувачам кафедр

  1. Постійно інформувати колектив кафедри щодо всіх новин та подій в університеті та на факультеті (ННІ).
  2. Своєчасно ознайомлювати кожного НПП кафедри з розкладом навчальних занять з дисциплін, закріплених за кафедрою.
  3. Скласти та затвердити графіки проведення відкритих занять (лекцій, лабораторних і практичних) та взаємовідвідувань НПП кафедри на 2 семестр і контролювати їх виконання.
  4. Забезпечити готовність лабораторного обладнання, комп’ютерної та мультимедійної техніки для проведення навчальних занять.
  5. Перевірити готовність навчально-методичного забезпечення та ЕНК дисциплін, закріплених за кожним НПП кафедри, до початку проведення занять.
  6. Здійснювати контроль за організованим початком навчальних занять в очному чи дистанційному форматі кожним НПП кафедри.
  7. Контролювати спільно з НПП кафедри відвідування занять студентами. З’ясовувати причини відсутності студентів на заняттях і своєчасно інформувати про них деканат факультету чи дирекцію ННІ.

Завдання науково-педагогічним працівникам кафедр

  1. Своєчасно ознайомитися з графіком освітнього процесу на 2 семестр 2020-2021 н.р. та розкладом навчальних занять з дисциплін, які викладає науково-педагогічний працівник (НПП).
  2. Спільно з навчально-допоміжним персоналом кафедри забезпечити готовність лабораторного обладнання, комп’ютерної та мультимедійної техніки у закріплених за НПП аудиторіях і лабораторіях для проведення навчальних занять з дисциплін, закріплених за кафедрою.
  3. Ознайомитися з графіками проведення відкритих занять (лекцій, лабораторних і практичних) і взаємовідвідувань НПП кафедри на 2 семестр та неухильно їх виконувати.
  4. Забезпечити готовність навчально-методичного забезпечення та електронних начальних курсів (ЕНК) дисциплін, які викладає НПП, до початку проведення занять.
  5. Розпочинати своєчасно за розкладом та якісно проводити навчальні заняття в очному чи дистанційному форматі з усіх дисциплін, які викладає НПП.
  6. Постійно контролювати відвідування навчальних занять студентами, спільно з старостами академічних груп з’ясовувати причини відсутності студентів на заняттях та своєчасно інформувати про них завідувача кафедри.
  7. В ЕНК з усіх дисциплін перевірити та оновити робочі програми, силабуси та навчальні матеріали; завчасно зареєструвати студентів на відповідний курс; визначити та встановити дати контрольних заходів; розмістити в ЕНК посилання на он-лайн заняття в електронному курсі.
  8. Підготувати та розмістити в ЕНК навчальні відеоматеріали (скрінкаст, відеолекція тощо).

Бажаємо усім учасникам освітнього процесу – студентам та викладачам, успішного початку нового навчального семестру, міцного здоров’я та плідної творчої співпраці!

Сергій Кваша,
проректор з навчальної і виховної роботи

 

ПОВНА ВЕРСІЯ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook