Абітурієнтка 2021 Людмила Данілочкіна: від вибору професії до душі значною мірою залежить задоволення людини своєю долею та її щастя

30 грудня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

 Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.
Напередодні Нового 2021 року ми мали можливість поговорити з Людмилою Данілочкіною, абітурієнткою 2021 року, щодо її вибору для вступу в наступному році.

Куди ти плануєш вступати? І що тебе зацікавило в НУБіП України, що ти вирішила вступати саме в цей університет?

Я планувала вступати в Київський національний університет імені Тараса Шевченка, але це було до того, як я відвідала день відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Я зрозуміла, що це найкращий університет для вступу одразу після школи. У цьому виші мене не будуть обмежувати у моїх діях. Якщо у мене з’явиться бажання продовжити займатися спортом, я можу обрати будь-який, бо у цьому закладі надзвичайна кількість різних гуртків для того, щоб студенти могли не тільки вчитися, а і відпочивати та розвивати свою особистість.

Одним з важливих аргументів чому я обрала факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України для вступу, є програми подвійних дипломів, що є на цьому факультеті. Тому, якщо ти знаєш іноземну мову, то як кажуть «Перед тобою відкритий увесь світ». Але остаточним аргументом чому я обираю саме цей університет і цей факультет, є програма співпраці з аграрним бізнесом «АГРОКЕБЕТИ», про яку я почула на дні відкритих дверей від декана факультету аграрного менеджменту Остапчука Анатолія Дмитровича.

Чи будеш ти радити Національний університет біоресурсів і природокористування України своїм друзям?

Авжеж! Коли мої друзі будуть питати мене про те куди я хочу вступати, я, без всяких сумнівів, можу сказати, що Національний університет біоресурсів і природокористування України - найкращий вибір. Саме цей університет я раджу усім майбутнім абітурієнтам.

Розмову вела Данілочкіна Наталія,
студентка 3 курсу 5 групи факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook