Ректорат: в умовах пандемії стартувала зимова екзаменаційна сесія

14 грудня 2020 року
     14 грудня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому розглядалися поточні питання діяльності університету та план роботи на тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про санітарно-епідеміологічний стан в колективі, вкотре наголосив на неухильному дотриманні всіх карантинних вимог. На усіх нарадах, офіційному сайті постійно надається інформація з профілактики захворювання на ГРВІ, в т.ч. коронавірусну хворобу. В цих умовах в дистанційному режимі розпочалася зимова екзаменаційна сесія для студентів усіх курсів. Цього тижня продовжується захист дипломних робіт магістрами.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку звіту ректора про діяльність університету в 2020 році.
     Заступник голови профспілкової організації співробітників Іван Гаврилюк повідомив про обрання усіх 265 делегатів на конференцію трудового колективу, яка, нагадаємо, пройде 29 грудня.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про участь в семінарі з глобальних проблем освіти та її розвитку в умовах пандемії, організованим Міжнародною асоціацією університетів. На особливому контролі перебуває закриття фінансового року. Також йшла мова про інформування студентства щодо можливості отримання податкової пільги – по суті повернення частини коштів, сплачених за навчання за контрактом. Механізм буде додатково опублікований на офіційному сайті університету.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт в гуртожитку №11 та 4, центрі аквакультури.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на поданні кандидатур для отримання стипендій Президента України для вчених, підготовці наукових проєктів для участі в конкурсі на державне фінансування, проведення атестації наукової діяльності, завершенні формування і перевірки рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників в 2020 році, закритті державних закупівель і укладенні договорів.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Очільник університету критично звернув увагу на стан ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла в наслідок льодяного дощу. Перш за все господарські служби, коменданти корпусів, завідуючі гуртожитками і відповідальні за закріплену територію повинні наслідки ситуації ліквідувати – відповідне доручення отримав проректор Валерій Іщенко. Сергію Кваші доручено проаналізувати стан набору слухачів на підготовчі курси та вжити заходів з його поліпшення, запровадити повний контроль над екзаменаційною сесією, не допустити нестатутних відносин, затвердити графік звітів керівників відокремлених підрозділів, внести пропозиції щодо ремонтних робіт в спорткомплексі, передбачити процедуру видачі документів про освіту випускникам магістратури, розпочати олімпіаду для вступників 2021. Вадиму Ткачуку – ліквідувати борги з оплати за навчання і проживання, розробити проєкт бюджету університету на 2021 рік, контролювати завершення фінансового року. Валерію Іщенку – ще раз розглянути план ремонтних робіт на наступний рік, провести нараду з виконання плану реконструкції навчального корпусу №5. Ігорю Ібатулліну – контролювати державні закупівлі, у січні провести нараду з підсумків діяльності навчально-дослідних господарств, здійснити моніторинг стану посівів озимини, запланувати нараду з облаштування лабораторії біотехнологій та з енергоефективності.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook