Міжнародна конференція «Промислове забруднення повітря в Україні 2020». Що ми можемо зробити разом?"

8 грудня 2020 року
Он-лайн

  Студенти-екологи ІІІ-курсу беруть участь у міжнароній конференції з проблем моніторингу атмосферного повітря!

                    (враження студентки Радзевич Катерини)

Сучасний розвиток суспільства характеризується великою чисельністю населення, а отже, і зростанням економічних та енергетичних потреб. Потужні викиди промислових шкідливих речовин в атмосферу, вихлопних газів автомобілів, застосування фреонів у побуті спричиняють виникнення парникового ефекту на планеті, та зміну клімату в цілому.
Сталий розвиток країни передбачає регулювання усіх сфер діяльності таким чином, аби економічний розвиток сприяв соціальному благополуччю населення, але при цьому не завдавалася шкода довкіллю, у таких масштабах, які б створювали загрозу існуванню майбутніх поколінь та обмежували їх доступ до природних ресурсів. Атмосферне повітря є одним з тих компонентів довкілля, від стану якого залежить стан здоров’я людини. Від забруднення повітря страждають і всі живі істоти, які вимушені мігрувати в пошуках чистішого середовища існування, що викликає розбалансованість екосистем.
Тому 8 грудня за порадою свого викладача професора Боголюбова В.М я долучилася до конференції «Промислове забруднення повітря в Україні 2020». Що ми можемо зробити разом?". Мені ,як студентці, було цікаво послухати досвідчених людей в моїй професійній сфері. Найбільше, в ході конференції, мене зацікавили виступи «Регулювання забруднення повітря в Україні та в ЄС» та «Автоматизована система моніторингу довкілля». Була надзвичайно приємно здивована здобутками України в екологічному законодавстві та співпрацю України з іноземними організаціями ,щодо охорони довкілля. Завдяки інформації на конференції, я закріпила отримані знання на дисципліні .«Моніторинг довкілля».


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook