Перші ластівки відлітають: успішний захист магістрів-маркетологів заочної форми навчання

7 грудня 2020 року

3 грудня 2020 року на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся публічний онлайн-захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг».

До складу комісії увійшли:
Голова: Мостенська Тетяна Леонідівна, професор кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор.
Члени комісії: Буряк Руслан Іванович, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор; Збарський Василь Кузьмич, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі , д.е.н., професор; Ніколаєвська Вікторія Вікторівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н, доцент. Секретар комісії: Гераймович Віолета Леонтіївна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н, доцент.

Екзаменаційна комісія розпочала свою онлайн роботу через сервіс Zoom. З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан факультету аграрного менеджменту, доцент Остапчук Анатолій Дмитрович, оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту магістерських робіт. Голова комісії – Тетяна Леонідівна – також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту, розпочала роботу ЕК та захист магістерських робіт.

Магістерські роботи виконані на актуальну тему, мають логічну структуру та досить вдале обґрунтування висновків. Зміст робіт відповідав назві теми, поставленій меті і завданням. У роботах проведені теоретичні узагальнення, здійснені аналітичні розрахунки на матеріалах конкретних підприємств та внесені пропозиції, які мають практичну цінність.

За результатами роботи комісії маємо наступне: 62% магістерських робіт захищено на оцінку відмінно, 38%- на оцінку добре. Захищені роботи свідчать про досить високий рівень застосування здобутих теоретичних та практичних знань, вміння самостійно вирішувати наукові та практичні задачі.

Вітаємо студентів з важливою подією всього студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Маркетинг» і бажаємо подальшого професійного зростання та успіху!!!
 


Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook