«Нам сподобалося бути істориками»

29 листопада 2020 року

Родовідна пам’ять – явище унікальне. Пам’ять про своїх предків має стати природною потребою кожного з нас. Триматися свого родоводу, знати поіменно свої пращурів від сьомого покоління, оберігати сімейні реліквії і традиції та передати їх у спадок наступним поколінням було колись обов’язком. Тих, хто нехтував історичною пам’яттю, зневажливо називали людьми без роду і племені. Від батьків передаються дітям генетичний код, рідна мова, виробничий і побутовий досвід, матеріальна і духовна культура, втрата чого призводить до деградації нації.

Ось і нині в рамках діяльності наукового історичного гуртка «History of Ukraine. The History of Native Land. Family History» та вивчення курсу «History of Ukrainian Statehood» студенти-гуртківці ветеринарні медики провели власні дослідження історії родини. За результатами роботи була організована конференція «Family History in the History of the State», робота якої тривала три дні (12, 19 та 26 листопада 2020 року).


Промайнули перед нами буремні сторінки історії країни, відтворенні у людських долях.

До участі у дослідженнях також долучились іноземні студенти з Палестини ( Алдебс Омар, Хейр Мейсаа) та з Індії (Шах Девам).


Натхненнішого заходу годі й шукати. «Нам сподобалось бути істориками,» - ця фраза з уст ветеринарних медиків стала заключним акордом роботи конференції.

Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Наталія Кравченко,

студенти Наталія Щепанковська, Гриценко Олександр,

Марія Картушина, Вероніка Байдюк, Кравченко Єва,

Алдебс Омар, Хейр Мейсаа та інші,

всього 22 студенти-гуртківці ветеринарні медики
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook