Дні відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБІП України для абітурієнтів 2021 року

24 листопада 2020 року

  Вступна кампанія 2021 року – одне з найголовніших питань життєдіяльності університету. А найефективнішим проявом популяризації вишів залишаються традиційні Дні відкритих дверей. Та рік, що практично минув, вніс свої суттєві корективи. Цієї осені, як і минулої весни, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Дні відкритих дверей проходять онлайн.

 
     Осінній цикл Днів відкритих дверей складався з трьох днів, які зібрали біля моніторів випускників:
18 жовтня – шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини;
20 жовтня – коледжів та технікумів;
21 жовтнязагальноосвітніх навчальних закладів України (шкіл, гімназій, ліцеїв).
 
 Перший блок зустрічей був загальноуніверситетський. Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією нашого навчального закладу, показуючи його родзинки – дивовижної краси ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.
 
 
   Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.
 
 
Другий блок онлайн зустрічей відбувався на факультетах та інститутах університету. У ННІ неперервної освіти і туризму розпочала зустріч директор інституту Олена Ковальова з привітальним словом та презентацією можливостей навчання у підрозділі.
 
 
Олена Вікторівна розповіла про освітні ступені підготовки «Бакалавр» і «Магістр» в інституті, про матеріальну базу, оснащення лабораторій та навчальних аудиторій, про договори співробітництва та можливості проходження навчальних практик.
 
 
   
 
 
  
 
 
Про особливості навчання та наповнення навчальних програм розповіла заступник директора з навчальної та виховної роботи Тереза Микицей. Висвітлено також і особливості дистанційного навчання у цей непростий період. Тереза Дмитрівна розповіла про змістовне наповнення навчального матеріалу на платформі Moodle НУБіП України.
 
 
 
 
 
 
 До слова з майбутніми абітурієнтами долучився завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Сергій Приліпко, який розповів про підготовку за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр», «PhD» та спеціальностями 281 «Публічне управління та адміністрування» та 073 «Менеджмент» (освітня програма «Управління інноваційною діяльністю»). Кафедра забезпечена кваліфікованими науко-педагогічними працівниками, які мають досвід роботи у державних установах та високий рівень теоретичної підготовки. Підготовка студентів здійснюється у навчальних аудиторіях та практичними заняттями у державних органах публічної влади.
 
 
 
 
 
 
 
        
 
 
 
 
 
  До слова з майбутніми абітурієнтами долучилися завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк, яка підкреслила важливість теоретичних знань у поєднанні з практичними вміннями у туристичній галузі.
 
 
 
  
  
 
 
  
 
  
Долучилися до розмови студентський актив інституту, думки кого найбільш цікаві для майбутніх абітурієнтів.
Староста 2 курсу зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Кирило Ветров розповів власне враження від свого вибору університету, від якісного та цікавого навчання в аудиторіях та практичного відпрацювання теоретичних знань в публічних органах влади. Кирило поділився враженням від проживання в гуртожитку, зручним та комфортним розміщенням університету у столиці, що дозволяє раціонально використовувати час.
 
 
Підтримала думку старости його одногрупниця Яна Роговська, Розповіла про пізнавальні пари, підтримку викладачів у вивченні дисциплін, виїзні заняття, участь у конференціях та цікаве дозвілля.
 
  
Студентка 3 курсу спеціальності «Туризм» Ірина Дранко розповіла своє враження від навчального процесу та поділилася враженням від практики в туристичних фірмах, за допомогою НУБіП України.
 
 
Студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»   Сабріна Краснопольська розповіла про свій досвід практики в Туречинні та отримані навики.
 
 
 Підтримала майбутніх вступників і студентка 3 курсу зі спеціальності «Туризм» Ярослава Середюк, яка підкреслила теоретичне наповнення та практичне закріплення вивченого матеріалу у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.
 
 
Власну позицію висловила студентка Олександра Хрещенко.
 
 Студент 2 курсу спеціальності «Туризм» Максим Кантур розповів про підтримку та готовність викладачів до співпраці в будь який зручний момент, тобто спілкування не обмежується годинами пар.
 
 
 
Студент 2 курсу спеціальності «Туризм» Дем’ян Ващук підкреслив повноцінність студентського життя, яке наповнене ефективним навчанням та різнобічним дозвіллям. Студентське життя в НУБіП містить різноманітні університетські свята (День університету, Голосіївська весна та ін.), спортивне дозвілля, культурно-масову роботу (різні гуртки). Тобто студент має в своєму активі ряд переваг, необхідно тільки їх використовувати. Також підкреслив комфортне проживання у гуртожитках поруч з навчальними корпусами, що раціонально сприяє використанню часу. Порівнюючи власні враження зі своїми друзями, які навчаються в різних університетах, Дем’ян впевнився у зробленому виборі.
 
 
 
 
 
До Дня відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України 18 листопада долучилися учні ОНЗ Гребінківський НВК, Клавдіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка, Зазимське НВО, Калитянська зош І-ІІІ ступенів, Ржищівський ліцей.
 
41
 
20 листопада до Дня відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України долучилися 16 осіб науков-педагогічних працівників, 8 колективних підключень від коледжів та інститутів (ВСП "Роменський фаховий коледж" Сумського НАУ, Ніжинський агротехнічний коледж НУБіП України, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж», ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж», ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж», Київського державного коледжу туризму та готельного господарства), 12 одноосібних підключень.
 
 
 
 21 листопада до Дня відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України долучилися вступники шкіл та ліцеїв з усієї України: Коростенського району Житомирської області; СЗШ міста  Києва.
 
 
Усім бажаючим надані контакти підрозділу для надання усієї інформації.
Чекаємо на Вас у лавах студентів нашого університету!
 
 
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook