Листопадові Дні відкритих дверей у НУБіП: йти вперед, творити, навчати – разом!

21 листопада 2020 року

18, 20 та 21 листопада 2020 року Національний університет біоресурсів і природокористування України, продовжуючи цикл Днів відкритих дверей, тепло зустрічав своїх майбутніх студентів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) України, на онлайн-заході «Дні відкритих дверей», де всі бажаючі мали можливість познайомитися з нашим навчальним закладом, дізнатися про освітні спеціальності, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, проживання. Цього року «Дні відкритих дверей» відповідно до умов карантину відбулись з використанням дистанційних технологій у вигляді відеоконференцій на платформі Cisco Webex.


План заходів передбачав: виступ ректора Станіслава Ніколаєнка та зустрічі на факультетах. Кожен факультет продемонстрував свої досягнення у вигляді презентацій та рекламних роликів.

Традиційно багато школярів завітало і до гуманітарно-педагогічного факультету. Декан факультету Василь Шинкарук гостинно відкрив двері свого факультету. Абітурієнтів було докладно проінформовано про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Окремо закцентовано було увагу на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету: «Професійна освіта», «Філологія. Переклад», «Журналістика», «Соціальна робота», «Міжнародні відносини», «Психологія». Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування в університетах Польщі та Китаю, олімпіаду для вступників, пільги при вступі на навчання. Було надано відповіді та роз’яснення на питання абітурієнтів та їх батьків, заданих в чаті.


Отож, відчинивши в цей день двері гуманітарно-педагогічного факультету, ми дали змогу старшокласникам зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої родини нашого славетного університету. Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі, від якого залежить задоволення людини собою. Тому вибрати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це бути сучасним, перспективним, успішним.

Підсумовуючи хотілося б побажати майбутнім студентам зробити правильний вибір та обрати університет з багатою історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами та широкими перспективами, яким і є Національний університет біоресурсів і природокористування України – один з найкращих вишів нашої держави.

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook