Туристично-екскурсійний центр НУБіП України запрошує (відео)

11 листопада 2020 року

     

 

     В жовтні 2020 р. на кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу навчально-наукового інститут неперервної освіти і туризму було ініційовано відкриття Туристично-екскурсійного центру Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Це інноваційний підрозділ, створений з метою формування позитивного іміджу НУБіП України шляхом організація туристично-екскурсійної діяльності територією та об’єктами Університету. Центр буде виконувати функції координаційного, наукового, навчального та довідкового осередку для проведення екскурсій, квестів, івентів, виступатиме базою проходження профільної практики студентів спеціальності 242 «Туризм» та для підготовки курсових і випускних кваліфікаційних робіт. 
     На даний момент здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри працюють над створенням туристичних продуктів, туристично-екскурсійних маршрутів, презентацій про цікаві об'єкти НУБіП України, створено відеоролик «Вас вітає Національний університет біоресурсів і природокористування України!».

     Для розвитку Туристично-екскурсійного центру уже підготовлено угоди про співпрацю з Департаментом туризму Київської міської державної адміністрації, Національним агентством розвитку туризму і курортів України. У майбутньому передбачається тісна співпраця з іншими кафедрами Університету, В планах центру є підготовка та проведення науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів на туристичну тематику, участь у виставкових заходах, проведення фотовиставок, тощо.

Дарія Басюк,
завідувачка кафедри 
туристично-готельного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook