ЛАБОРАТОРНІ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ - ХАРЧОВИКІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

29 жовтня 2020 року
НУБіП України, 12 корпус

         Згідно затвердженого розкладу та графіку дистанційного навчання 28 жовтня 2020 р. відбулося чергове лабораторне заняття  з дисципліни «Технологія галузі» у студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Саме  дисципліна «Технологія галузі»  найбільш повно формує наше бачення щодо актуальності та перспективності   майбутньої професії.  На очних заняттях ми вивчали морфологічно-структурний складу риби, способи розбирання, проводили органолептичну оцінку якості, визначали  фізико-хімічних показники якості рибної сировини, вивчали різноманітні інноваційні технологій виробництва продукції з гідробіонтів.

Проте карантин вніс свої корективи та певні незручності. Та ми не розгубилися і виконуємо окремі лабораторні роботи в домашніх умовах, що урізноманітнює наше дистанційне навчання та активізує роботу.

Спочатку, за допомогою платформи  ELEARN та роз’яснення викладачів – ми опрацювуємо лекційний матеріал, презентацію матеріалу, відео по темі та ін..; оформляємо і надіслаємо  на перевірку  викладачу - Іванюті Анастасії протокол лабораторної роботи. Також попередньо виконали самостійну роботу та отримали оцінки.

   

Ми вивчали  одну з найулюбленіших тем: «Вивчення основних частин тіла та розмірно-масових характеристик річкового рака». З цікавістю визначали основні частин тіла річкового рака, розміри, розглядали будову,  знаходили відділи тіла рака, порівнювали, чим вони відрізняються один від одного та від інших видів раків (але інші види ми вже спостерігали на слайдах презентації), варили і звичайно ж дегустували!

Підсумовуючи можна відмітити, що дистанційне навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК проходять цікаво, ефективно і організовано, що дає нам змогу на високому рівні проводити заняття, засвоювати матеріал та отримувати знання!

                                                                                                                                            

Іванна Куцан, Данило Маліков,
студенти третього курсу факультету
харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook