Всесвітній день туризму в НУБіП України

30 вересня 2020 року

      Весело і романтично відсвяткували Всесвітній День туризму у Навчально- науковому інституті неперервної освіти і туризму НУБІП України. Для більш як ста першокурсників, які цього року вступили до студентських лав, було організовано музичне свято «Подорожуй по світу з Ферреро Роше».


     Студентів привітали директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, завідувач кафедри туристичного та готельно- ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк, доцент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Олександр Стретович.


     Туризм – це галузь, яка пов’язана з позитивними емоціями, розвитком особистості, пізнанням себе і світу. Він сприяє задоволенню багатьох потреб і свобод людей, зокрема свободи пересування, потреби у відпочинку, потреби у лікуванні, потреби у самореалізації, пізнавальних, культурних та професійних інтересів. Побажаємо майбутнім фахівцям туристично-готельної сфери успішного навчання та професійного самовизначення!

Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook