Перший день першого курсу екологів

22 вересня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології


      Початок 2020-2021 навчального року для студентів 1 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології є особливим – за строками початку та за особливостями організації в умовах пандемії. Сьогодні свої студентські квиточки отримали 20 студентів 1 курсу 2 групи. З отриманням студентського квитка почався відлік цікавого, наповненого та незабутнього студентського життя у першокурсників.

З усією теплотою серця бажаємо шановним представникам професорсько-викладацького складу міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги в роботі, щастя й благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, а головне – щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин. Нехай новий начальний рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві, і в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок!

Щиру подяку хочемо висловити старшому викладачу кафедри біології лісу та мисливствознавства Валентину Білоусу за цікаву та змістовну екскурсію Ботанічним садом Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

Олена Наумовська, куратор 1 курсу 1 групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook