Онлайн семінар для експертів з акредитації освітніх програм

15 вересня 2020, 22:35

    15 вересня 2020 р. доцент кафедри гідробіології та іхтіології Наталія Марценюк прийняла участь в онлайн семінарі для експертів з акредитації освітніх програм та членів галузевих експертних рад, який проводився Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти на платформі Zoom. В даному заході прийняло участь близько 330 учасників з різних закладів вищої освіти України.

    В рамках семінару спікерами виступили Сергій Квіт, який зазначив, що до Національного агентства надійшло близько 1000 справ на акредитацію і більшість з них пройшли акредитацію освітніх програм дистанційно. Крім того, він підкреслив, що експерти є представниками Національного агентства яке поділяє філософські цінності та принципи.

    Михайло Винницький наголосив, що оцінка освітніх програм має відбуватися прозоро та відкрито, основна місія експерта – покращення програми, а не знайти її недоліки, провів аналіз опитувань щодо процедури акредитації та участі у ній експертів з оцінювання освітніх програм.

    Олена Єременко відповіла на часті запитання, які виникають в процесі акредитації освітніх програм і виклала рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання і нормативних документів для підготовки якісного звіту.

     Доцент кафедри гідробіології та іхтіології Наталія Марценюк 09-11 вересня 2020 р. прийняла участь в проведенні акредитаційної експертизи в дистанційному режимі за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» освітньо-наукової програми «Водні біоресурси та аквакультура» за третім рівнем вищої освіти у Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет».

Доцент кафедри гідробіології та іхтіології Глєбова Ю.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook