Кіровоградська область: під час спільних патрулювань у лісах рятувальники, поліцейські та лісівники закликають відпочивальників бути обережними з вогнем

11 вересня 2020 року
Кіровоградська обл.

З настанням осені пожежонебезпечний період не тільки не закінчився, але й набрав, здається, ще більшої сили. Спека разом із людською недбалістю провокують пожежі у екосистемі Кіровоградщини. Тому підрозділи Управління ДСНС в області спільно фахівцями патрульної поліції і управління лісового та мисливського господарства продовжують заходи з попередження виникнення пожеж у лісових масивах області.

Так, 11 вересня рятувальники Компаніївського районного сектора та Олександрівського районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області разом із поліцейськими та лісничими провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо збереження лісів від вогню серед населення в місцях масового відпочинку.

Громадян було поінформовано про обмеження на відвідування лісів для відпочинку у пожежонебезпечний період та про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки під час перебування на території лісу. Під час спілкування громадяни дізналися про основні причини виникнення пожеж, а також про основні заходи, які необхідно виконувати, щоб попередити загорання, та отримали застережні листівки.

6.jpg

 

У ДСНС України у Кіровоград

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

ській області

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook