Дар'я Хомич і Анастасія Кива: обираємо німецько-український переклад, обираємо НУБіП, обираємо майбутнє

13 вересня 2020 року
     Серед тих абітурієнтів, які не мали сумнівів щодо вибору професії й університету і ще у перші дні роботи приймальної комісії подали документи до Національного університету біоресурсів і природокористування України, дві київські школярки Дар'я Хомич і Анастасія Кива. Які ж вони – наші першокурсниці?

Дар'я Хомич: Я випускниця навчально-виховного комплексу № 167 міста Києва з поглибленим вивченням німецької мови. Німецьку мову вивчала з першого класу, отже, наприкінці мого навчання я прийняла рішення поглибити свої знання з вивчення іноземних мов, що надасть мені можливість не тільки стати професійним перекладачем або викладачем, а й легко володіти кількома мовами для спілкування.
     Знання іноземних мов – це великий скарб, який завжди відкриває безмежні можливості та перспективи. Ми маємо знати кілька іноземних мов, крім своєї рідної, бо це перспектива у майбутньому.
     Від представників кафедри іноземної філології і перекладу НУБіП дізналася, що саме тут можна вивчати німецьку мову, також багато інформації дізналася з офіційного сайту.
     Зупинила свій вибір на НУБіП України тому, що цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, беручи участь у програмі подвійних дипломів, що зараз діє в університеті.
     Також тут можна паралельноздобути другу вищу освіту, оскільки фахівці в тій чи іншій галузі зі знанням іноземної мови вкрай необхідні.
     НУБіП – це університет європейського рівня, який випускає висококваліфікованих фахівців, саме тому тут я зможу розвиватися та вдосконалити професійні навички. Мою увагу привернула перспектива отримати диплом європейського рівня. А ще мене приваблюють можливості для творчої самореалізації. Також мене приємно здивувало і зацікавило дозвілля студентів – велика кількість різноманітних гуртків та секцій. Думаю, кожен зможе знайти собі заняття до душі.
     Знайомство з НУБіП усього за один день подарувало мені багато приємних вражень і позитивних емоцій, і я буду рада навчатися тут. Я більше ніж переконана, що саме цей університет дасть мені можливість краще пізнати світ, зрозуміти думки та прагнення інших, а також висловлювати свої. Хочу отримати гарні знання і стати фахівцем своєї справи!

     Анастасія Кива: Я проживаю у місті Києві. З дитинства я не дуже любила вивчати іноземні мови, але зі старшої школи почала більше ними цікавитись. В школі я вивчала англійську мову, а в старших класах мене зацікавила ще й німецька мова.
     Я розглядала безліч українських вишів з поглибленням вивчення німецької мови.
     Чому я вибрала саме НУБіП?
     Відвідала цей заклад як абітурієнт, і мені дуже сподобалось ставлення викладачів до мене, а також загальна атмосфера університету. Я впевнилась в тому, що саме тут зможу отримати знання та вчитися на вищому рівні. Також солодким бонусом стала можливість навчатися за кордоном за обміном студентів.

 

Вітаємо Дар’ю і Анастасію у лавах студентства НУБіП України і бажаємо їм реалізації планів та цікавого студентського життя!

 

Розмовляла Наталія Білоус,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook