Залучення практиків до навчального процесу задля якісної підготовки студентів продовжується

7 вересня 2020 року

На кафедрі менеджменту імені професора Й.С. Завадського для студентів третього курсу спеціальності «Менеджмент» було організовано зустріч з керівником відділу виконання контрактів Українського аграрного холдингу, а заодно і випускницею університету, Юлією Семененко, яка з радістю відгукнулася на запрошення завідувачки кафедрою Надії Резнік бути гостьовим лектором на одному із занять з логістики. Основною метою таких зустрічей є підвищення практичної складової якісної підготовки майбутніх фахівців спеціальності а також посилення конкурентних переваг наших випускників на ринку праці.

Темою для обговорення було питання «What is Foreign Economic Activity in Ukrainian Agrarian Holding?». Лектор розповіла про execution в зовнішньоекономічній діяльності: проведення compliance check контрагентів; укладання внутрішніх та зовнішніх контрактів; супроводження контракту; роботу з сюрвейєрами, з державними органами, рекламаціями, планування логістики; проведення сертифікацій, умови поставок.
На практичному досвіді проілюструвала інформацію про особливості реалізації зернових через канали розподілу, коротко зупинилася на основних покупцях, зокрема на найбільших транснаціональних компаніях, таких як: ADM International SARL (Швейцарія), Bunge SA Женева(Швейцарія), Louis Dreifus (Франція), Sufflet Group (Франція), Glencore SA (Швейцарія), Noble Resources S.A. CHS, CHS Europe Sarl, Engelhart Commodities Trading Partners.

Гостя також показала на прикладах переваги і вади використання логістичного підходу у діяльності вітчизняних аграрних холдингів, ознайомила з основними практиками управління матеріальними потоками у сферах постачання, виробництва та збуту.

Анна Слободяник,
доцент кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook