Наші студенти посіли III командне місце II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія»

4 квітня 2013 року
м. Киїі, Національний університет харчових технологій

     З 2 по 4 квітня 2013 року на базі Національного університету харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» за ОКР «Бакалавр» та зі спеціальності «Технологія харчування» за ОКР «Спеціаліст» і «Магістр». 
     На II етапі олімпіаді брали участь студенти з 19 вищих навчальних закладів України.
Конкурсне завдання складалось з тестового та творчого завдань. Творче завдання містило три запитання з харчових технологій, методів фізико-хімічного контролю та біотехнологічних основ харчових технологій. Роботи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Київського національного торговельно-економічного університету, Луганського державного аграрного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Одеської національної академії харчових технологій, Львівського університету економіки і торгівлі. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Д.Ю.Прасол. Підготовлена ним команда в яку увішлі студенти четверного курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Грідін Олексій Ігоревич, Кулакова Людмила Володимирівна та Макаренко Вадим Сергійович виборювала перемогу у семи номінаціях разом із 49-ма студентами із Львова, Одеси, Чернігова, Сімферополя, Чернівців, Луганська, Харкова, Сум, Умані, Київа.
       Абсолютними переможцями Олімпіади за ОКР «Бакалавр» стали студенти Національного університету харчових технологій (дипломи I та II ступеня) та Харківського державного університету харчування та торгівлі (диплом ІІI ступеня).
      Переможцем в номінації «За високі результати виконання тестового завдання» став Вадим Макаренко.
      Друге місце в номінації «За глибокі знання харчових технологій» виборола Людмила Кулакова.
      Лише 0,8 бали програв третьому призеру в номінації «За кращі знання методів контролю в харчових технологіях» Олексій Грідін
      Наші студенти разом набрали 198,5 бали і посіли III командне місце слідом за абсолютними переможцями Олімпіади студентами Київського Національного університету харчових технологій та Харківського державного університету харчування та торгівлі. 
      Цей почесний результат наша команда показала вже втретє поспіль з 2011 року, підтримуючи добру традицію перемагати суперників, в тому числі, із суто харчових вищих навчальних закладів таких, наприклад, як Одеський ОНАУ, Київський КНТУ та Донецький ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського.
      Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook