Вітаємо бакалаврів з транспортних технологій з успішним захистом дипломних робіт!

15 травня 2020 року

   14 травня 2020 року відбувся захист випускних дипломних робіт студентами механіко-технологічного факультету заочної форми навчання спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті».

   Засідання екзаменаційної комісії відбувалося у форматі відкритої відеоконференції із використанням платформи Cisco Webex Meeting. Використання цієї платформи дозволило забезпечити візуальну ідентифікацію здобувачів, трансляцію презентацій доповідей та їх обговореннями членами екзаменаційної комісії й учасниками конференції, що дало можливість об’єктивно оцінити рівень підготовки майбутніх бакалаврів.

   Більшість здобувачів впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії та продемонстрували високий рівень підготовки з базових та спеціальних дисциплін.

   Члени екзаменаційної комісії особливо відзначили роботи Кучеренко Юлії (керівник – д.е.н. Овчар П.А.), Товкача Сергія та Левицького Євгена (керівник – к.т.н. Бондарєв С.І.), Романченка Романа, Шаповала Віталія та Хоречка Віталія (керівник – к.т.н. Савченко Л.А.), Дозорець Марії (керівник – к.т.н. Опалко В.Г.). Роботи названих студентів за показниками актуальності теми дослідження, ступеня науковості, інформаційно-методичного та програмного забезпечення, практичної значущості та апробації результатів дослідження отримали найвищі бали та були оцінені на відмінно.

   Відкритий формат відеоконференції та розміщені попередньо оголошення про захист бакалаврських робіт призвели до того, що за час роботи комісії відеоконференцію відвідало близько 20 гостей, що зробило процедуру захисту справді публічною. Ще однією перевагою такого формату була можливість здійснення запису відеоконференції, що є вбудованою функцією сервісу Cisco Webex Meeting.

   Отже, вітаємо бакалаврів з транспортних технологій з успішним захистом дипломних робіт і впевненим подоланням важливого життєвого етапу та запрошуємо до вступу до магістратури НУБіП України!

 

В.о. зав. кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Вячеслав Братішко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook