Савченко Нікіта з Канева: вважає НУБіП найтоповішим університетом, та обирає факультет харчових технологій для реалізації своїх мрій

13 травня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

 

 

   Не секрет, що у справжніх фахівців процес розвитку має тривати протягом всього життя. Так і процес профорієнтації на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК триває протягом всього навчального року. Але, наперед усе, цікаво що ж таки може привабити майбутніх абітурієнтів вибрати серед усього різноманіття саме цей навчальний заклад, побачити себе, так би мовити очима абітурієнтів. То ж саме з таким запитанням звернулась до Нікіти Савченка асистент кафедри м'ясних, рибних та морепродуктів Оксана Пилипчук.

 

– Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

У вас на факультеті навчається Тая Дерябіна, яка навчалась у моїй школі, вона і розповіла мені про факультет, умови навчання і проживання, міжнародну практику та громадську діяльність. А також, це перспективний університет, в якому безліч можливостей та ще й він знаходиться в Києві, що є дуже зручним для мене, оскільки я живу неподалік від цього міста. Найголовніше те, що НУБіП має високий рейтинг серед університетів Києва.


 

– Як готуєшся до вступу?

Ходжу до репетиторів для того, щоб гарно здати ЗНО та легко вступити в університет. Також приймаю участь в Олімпіаді з трьох предметів, що, сподіваюсь, допоможе мені з легкістю потрапити на обраний факультет

 

 – Чим Вас зацікавив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

      В сучасному світі, коли люди хочуть споживати не лише смачну, а й корисну їжу, навчання на цьому факультеті є досить перспективним, оскільки тут є різні затребувані напрями підготовки. Я вважаю, що закінчивши даний факультет, можливо отримати гарну роботу, від якої отримувати задоволення.

 

– Чого очікуєте від навчання?

Очікую прожити незабутні студентські роки. Очікую цікавого навчання, де можливо щось досліджувати, експериментувати і навіть власноруч виготовляти різні харчові продукти. А також знайти нових друзів та приймати активну участь у житті університету, оскільки в ньому проводять багато різних  заходів.

 

– Маєш захоплення, мрії?

Так, займаюсь спортом, а саме: футбол, волейбол та настільний теніс.

 

 

Розмову вела асистент кафедри

м'ясних, рибних та морепродуктів

Оксана Пилипчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook