ННІ неперервної освіти і туризму проводить онлайн-зустрічі з майбутніми абітурієнтами

7 травня 2020 року

 

 

 

     У рамках проведення днів відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 5 травня 2020 року проведено онлайн-зустріч в навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму. Колектив інституту з використанням сервісу для проведення відеоконференцій «Zoom» радо зустрічали творчих та енергійних молодих людей, які бажали дізнатися більше корисної інформації про навчання за такими спеціальностями, як: 281 «Публічне управління та адміністрування» (ОС «Бакалавр» і «Магістр», освітня кваліфікація «PhD доктор філософії»); 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» (ОС «Бакалавр»), 242 «Туризм» (ОС «Бакалавр»), 073 «Менеджмент» ОП «Управління інноваційною діяльністю» (ОС «Магістр»), 073 «Менеджмент» ОП «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом» (ОС «Магістр»), 073 «Менеджмент» ОП «Дорадництво» (ОС «Магістр»).

     Розпочалася зустріч з вітального слова директора ННІ Марії Михайлівни Кулаєць, яка привітала 159 учасників онлайн-зустрічі, які зареєструвалися практично з усіх куточків нашої держави і розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України і означила переваги навчання у національному закладі вищої освіти - НУБіП України.

     Учасники онлайн-конференції переглянути відеоролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, де могли почути виступ ректора, академіка Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, голови наглядової ради НУБіП України, народного депутата України 8 скликання Миколи Володимировича Томенка та генерального директора Індустріальної молочної компанії Алекси Миколайовича Лісітси.

     Модератором онлайн-зустрічі була кандидат економічних наук, доцент Ірина Петрівна Кудінова, яка представила заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму, кандидата економічних наук Терезу Дмитрівну Микицей, котра акцентувала увагу на особливостях навчання на спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в інституті та про перспективне стажування за кордоном, вивчення кількох іноземних мов тощо.

     Наступним спікером виступила завідувачка кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, доктор економічних наук, доцент Дарія Іванівна Басюк. Озвучила спеціальності підготовки фахівців на кафедрі, їх навчання в аудиторіях та проходження спеціалізованих практик у великих мережах ресторанів, готелів та туристичних фірмах. Попри усю складну ситуацію у світі, не потрібно падати духом, а постійно рухатися вперед. Скрутний період для туристичної сфери мине і настане розквіт. Навчатися потрібно завжди.

     До слова приєдналася завідувачка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, доктор економічних наук, професор Ольга Данилівна Витвицька, яка охарактеризувала спеціальності підготовки, діяльність кафедри, досягнення студентів у наукових конкурсах, культурно-масове дозвілля студентів, міжнародну співпрацю та можливості навчання за подвійними дипломами з Академією бізнесу у Польщі.

     Хвалити можна багато, але для всіх випускників та майбутніх вступників важлива думка студентів, які вже навчаються у нашому університеті, які і поділилися своїми враженнями. 
     Це і Ващук Дем’ян, студент 1 курсу спеціальності «Туризм», Катерина Пісна і Анна Абросімова студентки 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», студенти 1 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Кирило ВєтровЯна РоговськаМар’яна Петерчук та студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» Ірина Дранко та Ольга Хоменко. Всі студенти одноголосно зазначили, що для них навчання в НУБіП України надає можливості для всебічного розвитку у поєднанні з практичним стажуванням.

     Про поєднання усіх можливостей навчання – в магістратурі за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю», в Стартап школі НУБіП України та за програмою подвійних дипломів в Академії бізнесу у м. Доброва Гурніча, Польша поділилася Ольга Гізатдінова, яка наразі завершує навчання в Польші.

     Після модератор передала слово голові студентської організації університету Олександру Павелко, який розповів про переваги студентського життя в нашому університеті: організацію побуту у студмістечку, проведенні культурно-масових та спортивних заходів, участі у нарадах.

     До слова долучилася відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Анатоліївна Коропець, яка озвучила особливості цьогорічної вступної компанії, аспекти подачі документів та дала відповіді на запитання вступників.

     Викладач військової кафедри, полковник Ігор Павлович Радіонов, розповів про технічне оснащення кафедри військової підготовки та можливості отримання військового звання.

     Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Миколайович Ржевський підтримав вітальне слово директора та підтвердив факт, що ННІ неперервної освіти і туризму посів провідне місце за кількістю зареєстрованих учасників на головному сайті університету, а також розповів про можливості освітньо-культурного розвитку в університеті.
     Протягом розмови у чаті учасники задавали питання, на які під кінець надали відповіді.

     Директор інституту Марія Кулаєць наголосила, що сьогодні був тільки початок спілкування, попереду ще день відкритих дверей на випускових кафедрах – туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності. Зареєстрованим учасникам надіслано анкету, де вони зазначать, хто обере першим пріорітетом НУБіП України і яку спеціальність, з ними постійно буде підтримуватися зв'язок. 
     На кінець були надані контакти для отримання більш повних відповідей на усі питання, що будуть виникати під час вибору місця навчання.

     Дякуємо усім, хто взяв участь у заході. Будемо раді бачити Вас у нашій дружній університетській родині!

Марія Кулаєць, 
директор ННІ неперервної освіти і туризму
Ірина Кудінова, 
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Катерина Обиход, 
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook