СКЛАДНО, АЛЕ ЦІКАВО

29 квітня 2020 року

 СКЛАДНО, АЛЕ ЦІКАВО

                Другий місяць дистанційного навчання залишається випробовуванням і для студентів, і  для викладачів. Для студентів – бо роботи, виявляється, стало більше, для викладачів – бо справедливо оцінити роботу онлайн не так вже просто. Але нове – це хоч і складно, але завжди цікаво !

         Так, студенти спеціальності «Програмна інженерія» (викл. – доцент Сидоренко І.Г.), отримавши оцінки за проміжну атестацію з етнокультурології, з ентузіазмом взялися до роботи з нового модуля :

 

 

 

Студенти–програмісти демонструють вміння працювати колективно, до вже сформованих невеличких груп долучилася інші, викладачеві приємно працювати зі студентами, які креативно підходять до виконання завдань, та ще й додають гумору:

 

 

 

 

Доцент Сидоренко І.Г. проводить дистанційну роботу і зі студентами спеціальності «Соціальна робота» з дисципліни «Естетика». Як зазначає викладач, студенти відповідально ставляться до дистанційного навчання:

 

 

                «Етику та культуру харчування» вивчають студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Доцент Мисюра Т.М. розробляє завдання відповідно до обраної студентами спеціальності, та і студенти відповідають оригінальністю:

 

 

 

 

 

         Продовжують креативити й учасники народного театру «Березіль».  Заняття відбуваються за звичним графіком, а от перед вами – результати домашнього завдання із теми «Грим» :

 

 

                Працювати складно... Але працюємо!

 

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook