Використання сучасного геодезичного обладнання у землеустрої: від практики до теорії.

7 квітня 2020, 11:00
Zoom

 Доцентом кафедри управління земельними ресурсами Євгеном Бутенко була організована відеозустріч в програмі Zoom на тему «Сучасні геодезичні прилади при вирішенні задач землеустрою» для 3 групи першого курсу скороченого терміну навчання із навчальної дисципліни «Геодезичні роботи у землеустрої». Гостями та доповідачами відеконференції стали випускник нашого університету, а нині директор відділу продаж компанії Geo-Progress Олексій Куценко та студент 3 курсу, - молодий співробітник компанії Валерій Влаєв.

Слухачі мали змогу дізнатись безпосередньо про діяльності компаній, Geo-Progress, яка являється дистриб’ютором геодезичного обладнання виробника GeoMax, а System Solutions є найбільшим в Україні оператором GNSS-мережі та розробником програмного забезпечення для обробки даних GNSS спостережень.

Також студентам були представлені деякі види геодезичного обладнання: тахеометри (Zoom 10, 25, 40 та інші), лазерні сканери, GNSS-приймачі, показані їхні характеристики та зовнішній вигляд. Вражаючою стала демонстрація роботи мініатюрного робота лазерного далекоміра GeoMax Zoom3D, який може замінити багато приладів та при роботі з ним потрібен всього лиш один спеціаліст.

Завершальною частиною відеозустрічі став показ роботи в програмному забезпеченні. Варто відмінити його зручність, зрозумілість, простоту і водночас широкий функціонал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Доцент, Бутенко Євген 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook