Online вивчення навчальних дисциплін продовжується

7 квітня 2020 року

   Продовження вимушеного карантину до 24 квітня 2020 року вимагає, як від викладачів, так і від студентів, посиленої дистанційної роботи щодо вивчення навчальних дисциплін. Це потребує використання різних технічних засобів для комунікації. 

   Так, доцент кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського Буценко Людмила, проводить online роботу зі студентами факультету аграрного менеджменту 1-го, 3-го курсу (дисципліни «Теорія організації», «Адміністративний менеджмент») магістрами 1-го року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (дисципліна «Управління діяльністю кооперативів») та студентами 2-го курсу економічного факультету (дисципліна «Менеджмент») спеціальності «Облік і оподаткування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Видані завдання щодо практичних занять, на період карантину, виконуються студентами на платформі E-Learn.
  
   Студенти мають можливість ознайомитися з матеріалами лекцій та їх презентаціями на E-Learn, а також додатково отримують навчальний матеріал та відеоматеріал електронною поштою.
 
   Своєчасно видані завдання для виконання практичних робіт та проведення семінарських занять здійснюються через платформу дистанційного навчання  E-Learn, електронну пошту та Viber.
   
   Завдання підготовлені студентами, згідно тематики семінарського заняття, надсилаються для перевірки викладачу на її електронну адресу та презентуються через online зустріч за допомогою програми Zoom.
 
   31.03.2020 р. було проведено заняття з магістрами 1-го року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» з дисципліни «Управління діяльністю кооперативів» та обговорено основні моменти успішних кооперативів світу.
 
 
  
  
 
    1.04.2020 р. деякі складні питання лекційного матеріалу з дисципліни «Менеджмент» та методики виконання практичних завдань обговорювалися викладачем зі студентами через консультації за допомогою Viber та платформи відеоконференцій Zoom. Викладач вказала на особливі моменти та пояснила алгоритм вирішення практичних завдань.
 
   Студенти відповідально ставляться до дистанційного навчання, активно вивчають теоретичний матеріал та своєчасно виконують завдання, що підтверджується щоденним завантаженням виконаних самостійних та практичних робіт на перевірку.
 
   Шкода, що не всі студенти мають можливість приєднуватись до відео конференцій через технічні труднощі, але викладач готова надавати індивідуальні консультації дистанційно, використовуючи альтернативні засоби комунікації для пояснень окремих питань у засвоєнні навчального матеріалу дисциплін.
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook