Дистанційне навчання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

23 березня 2020, 15:34
     Згідно з Наказом ректора НУБіП Ніколаєнка Станіслава Миколайовича  № 247 від 11.03.2020 на період карантину навчальний процес кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі здійснюється у дистанційній формі з використанням різних освітніх технологій, у т.ч. з використанням навчально-інформаційного порталу університету, який знаходиться за посиланням http://elearn.nubip.edu.ua. З переліком електронних навчальних курсів, які забезпечує кафедра у другому семестрі 2019/2020 навчального року, можна ознайомитись за посиланням https://nubip.edu.ua/node/1129/4.
     Зокрема, доцентом кафедри Барилович Оленою Михайлівною здійснюється дистанційне навчання студентів з використанням ЕНК «Маркетинг» для студентів 2 та 4 курсу спеціальності 051 «Економіка»ЕНК «Маркетинг» для студентів 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування" та студентів магістратури спеціальності 075 «Маркетинг»
 

     На сторінках ЕНК розміщена загальна інформація про курс, викладені лекції, презентації та відеоматеріал до тем, завдання до практичних, індивідуальних та самостійної роботи, які необхідно опрацьовувати та здавати через портал. 

     Спілкування зі студентами відбувається на форумах. Після запровадження карантину студенти були попереджені про продовження навчання у дистанційній формі.

     Було рекомендовано дотримуватись графіку навчальних занять та оголошено кінцеві терміни здачі.

     Як свідчать дані аналітики, вжиті заходи дозволили значно активізувати діяльність студентів на курсах.

     При цьому найвищою є активність студентів у першій половині дня під час занять, які відбуваються за розкладом.

     Отже, робота у дистанційному режимі з використанням платформи Еlearn є досить ефективною і продуктивною, але вимагає дисциплінованості від студентів і дотримання чітко встановлених вимог.

Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook