«Краса НУБіП-2020», або «WORLD INTERNATIONAL MIX»

8 березня 2020 року
     Цього свята впродовж року чекають не лише студенти, а й усі працівники університету і навіть члени їх сімей. Усі знають, що конурс «Краса НУБіП» – це завжди яскраве, блискуче, вражаюче дійство, де зустрічаються гламурні, креативні, вишукані, витончені, елегантні, артистичні, впевнені, мудрі – красиві хлопці і дівчата, які стали кращими у своїх інститутах, факультетах, відокремлених підрозділах і борються за титул «Містера » і «Міс» року на головній сцені університету.

     «Краса НУБіП-2020» зібрала рекордну кількість учасників: 25 юнаків і 25 дівчат за тиждень до конкурсного дня зібралися на кафедрі культурології, аби разом із режисером – постановником старшим викладачем кафедри Наталією Тітенко, постановниками дефіле і творчих номерів доцентом Світланою Макодою, старшим викладачем Ольгою Сауріною, постановиками творчих номерів доцентом Іриною Войтюк та викладачем Ніною Меліковою створити хороший настрій і подарувати насолоду близько 700 глядачам конкурсу 5 березня. Викладачі-наставники стверджують, що, хоча учасників було багато, працювати з ними було легко і приємно, бо, як не дивно, вони не відчували себе конкурентами, а стали дружною командою друзів.

     Тож коли аеропорт «Бориспіль» уявно перемістився на сцену актової зали навчального корпусу № 3, їй могли позаздрити кращі карнавальні майданчики Ріо-де-Женейро, Венеції, Ніцци. «Делегації» з Індії, Японії, Молдови, Іспанії, Ізраїлю, Шотландії, Єгипту, Грузії, країн Америки… Сцена стала малою для неймовірної кількості шаленої краси і талантів, а попереду ще був кінофестиваль, «Вестерн-шоу», «Хвилина слави» і «Віденський бал».
     «Кінофестиваль» відкрив ректор нашого універстету Станіслав Ніколаєнко. Вітальне слово Станіслава Мколайовича було дуже мудрим: у яких країнах би ми не були, на яку б красу не звертали увагу, вдома, в Україні, а тим більше – в НУБіП – найкраще! І ця думка мала відлуння у всіх відеороликах, представлених конкурсантами: подорожі розвивають, але вони – ніщо, якщо тебе не чекає рідний дім…

     Коментувати «Вестерн-шоу» змісту немає. Хто його не бачив – зрозуміє за фото, хто бачив – ще раз згадає емоціїї і пристрасті… А потім – різноплановість учасників у творчих номерах: від монологу Мавки – до англійського «Бути чи не бути ?», від «Гопака» – до «Кантрі», від «Ой заграли музиченьки» – до «Сеньйорити», і, звичайно, світлове шоу – нове, ексклюзивне, вражаюче…

     Мабуть, я захопилася. Захопилася, адже скоро в програмі – Віденський бал. Неймовірна краса. Прекрасні костюми. Вишукані манери. А конкурсанти – знають, вміють, чарують – і журі йде радитись. А емоції глядачів розпалила за цей час вокально-інструментальна група «MANTOO», яка примусила забути про очікування і танцювати, танцювати…

     Радились недовго, бо поставлені оцінки сказали своє, суперечок не виникало:

  • звання «Містер НУБіП-2020» отримав студент економічного факультету МИХАЙЛО ДМИТРИК;
  • звання «Міс НУБіП-2020» – у студентки факультету інформаційних технологій ВАЛЕРІЇ КНЯЗЄВОЇ;
  • джентельменом НУБіП став РОСТИСЛАВ КИРИЛЮК (агробіологічний факультет);
  • титул «Віце-міс НУБіП» отримала ВАНЕССА ГЕРБЕ (факультет захисту рослин, екології та біотехнологій).

     А от глядачі свої переваги віддали Рівненському коледжу: містером глядацьких симпатій став АНДРІЙ КОВТУН, а міс АЛІНА МЕЛЬНИЧУК.



     Так, переможці є, проте усі учасники задоволені: досвід і вміння, які отримали на конкурсі, – неперевершені. А от перші – щиро вдячні інтернет-магазину «Бджолині технології» (https://beetech.in.ua/) за підтримку і подарункові сертифікати.

     А ми вдячні ректорату університету, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, профспілковій організації за сприяння в організації чудового свята.

Ірина Майданюк
Фото: Геннадій Кушанов

 

             Фотозвіт:

 

  

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook