Ефективне представлення досвіду

25 лютого 2020, 23:09

   Науково-педагогічні працівники кафедри конярства і бджільництва працюють на рівні сучасних вимог. Вони постійно розвиваються і вдосконалюються, збагачують професійну компетентність, застосовують інноваційні підходи. Таким чином реалізують свій величезний потенціал. Найважливіша умова успішності цієї кафедри – різносторонні інтелектуальні інтереси, прагнення до нового в науці та постійне вдосконалення.

    На кафедрі комфортні умови для навчання та сприятлива психологічна атмосфера. Всі студенти знають, що професор Повозніков М.Г. прихильник позитивної психології. На цій кафедрі з 22 лютого по 2 березня 2020 року відбувається велика кількість різних заходів. Нам пощастило 25.02.2020 р. прийняти участь в майстер-класі з голобельно-посторонкового запрягу поні. Його проводила  асистент кафедри, кандидат с.-г. наук, майстер спорту Тетяна Юсюк. Вона здійснила прямий коментований показ прийомів роботи.

     Крім нас, студентів 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, були присутні учні 7 класу Еколого-природничого ліцею № 116 міста Києва.

    Було продемонстровано основні елементи запрягу. Учні мали можливість покататися на запряженій Дорі. Наші студенти з превеликим задоволенням самостійно здійснювали всі технологічні операції, продемонстровані Тетяною Анатоліївною.

     Дуже приємно, що нас ведуть до знань через діяльність!

Соколенко Богдан Юрійович,

студент гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook