СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 13 ГРУПИ НА ВИХОВНІЙ ГОДИНІ ПОДИВИЛИСЬ ФІЛЬМ «ЗИМА, ЩО НАС ЗМІНИЛА», ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

22 лютого 2020, 9:45

День Героїв Небесної Сотні відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Цього дня 2014 року під час Єврореволюції на Інститутській вулиці у Києві силові підрозділи режиму Януковича розстрілювали протестувальників. Всього за день було до ста жертв, яких назвали «Небесною Сотнею». О 22:17 Верховна Рада прийняла постанову «Про засудження застосування насильства, яке призвело до загибелі мирних громадян України», низка представників влади заявили про перехід на бік народу. День 20 лютого став переломним у ході подій Революції гідності.


Тому у четвер, 20.02.2019 року, наставником студентів 13 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини, старшим викладачем Тарасом Савчуком, було проведено  виховну годину, на якій проведено хвилину мовчання в пам’ять загиблим і обговорено ті події, які відбулися підчас Революції гідності, а також перегляд фільму «Зима, що нас змінила», який присвячений пам'ять Героям Небесної Сотні.

Ми пам'ятаємо свою історію.


Куратор 13 групи 1 курсу Т.Л. Савчук
Староста групи О.О. Міщенко

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook