Ректорат: старт весняного навчального семестру, епідеміологічна ситуація та профорієнтаційна робота

27 січня 2020 року
     27 січня 2020 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на санітарно-епідеміологічний стан. Незважаючи на те, що в університеті тривають канікули, навчальний семестр розпочнеться за тиждень, потрібно вжити всіх необхідних заходів з інформування викладачів і студентів та провести профілактичні заходи. Завідувачу оздоровчого центру Вячеславу Крупці доручено провести консультації з Міністерством охорони здоров’я та спільно з штабом цивільного захисту розробити рекомендації і план заходів з профілактики ГРВІ та інших вірусних хвороб.

 

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку до акредитації освітніх програм – в середу відбудеться тематичний семінар для представників тих факультетів, які невдовзі проходитимуть цей процес. У профорієнтаційній роботі актуальними є три напрямки: активізація участі випускників шкіл в олімпіаді для вступу в університет (їхня кількість очікується на рівні ліцензованого обсягу, мінімум - обсягу державного замовлення), співпраця з відокремленими підрозділами та коледжами, що не входять до нашої структури, щодо складання ЗНО їхніми студентами, та робота з випускниками бакалаврату щодо вступу в магістратуру. За графіком стажувань сьогодні делегація університету відбуває до Сумського державного університету для обміну досвідом.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував ректорат про заходи, які заплановано здійснити в рамках профілактики вірусних захворювань, підготовки гуртожитків до заселення студентів після канікул, ремонтні роботи в кімнатах, що заплановані для поселення першокурсників. Окремо мова йшла і про заміну меблів там, де це потрібно зробити в першу чергу.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про готовність до проведення І етапу всеукраїнських студентських олімпіад, де будуть відібрані найкращі студенти, і наступною їхньою підготовкою для участі у республіканському етапі.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представив графік стажування керівників структурних підрозділів протягом поточного тижня.
     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко зупинився на завершенні оформлення заявок для участі в програмах академічного обміну за ERASMUS+ та підготовці інформації для міжнародного рейтингу QS.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт, зокрема в гуртожитках №1, де завершується благоустрій першого поверху, заміну панелей в гуртожитках №3, 9, 10 на більш сучасний і безпечніший гіпсокартон. У навчальних корпусах: №4 – останні роботи з вкладання плитки на підлогу в коридорі першого поверху, №12 – встановлення системи водовідведення з даху. Він також озвучив плани до початку сезону до 11 нових будиночків, які встановлені в СОТ «Академічний» минулого року, збудувати ще 10.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка минулого тижня та озвучив поточні на цей тиждень. Валерію Іщенку – контролювати стан протипожежної безпеки. Сергію Кваші – сконцентруватися на підготовці до навчального семестру та профорієнтаційній роботі.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook