Парк природи «Беремицьке»

17 жовтня 2019, 8:37

    Чудовим недільним днем відбулася поїздка до парку природи «Беремицьке» що знаходиться у Чернігівській області. Ця подорож відбулася завдяки ініціативі співробітників кафедри конярства та бджільництва куратора 1 групи магістрів доцента Осадчого Сергія Андрійовича та асистента Юсюк Тетяни Анатоліївни. 

    Парк дикої природи «Беремицьке» це не лише чудовий освітній об’єкт, а й місце де можна чудово провести час. На території парку є стайня в якій представлені єдині на Україні коні унікальних порід. Такі як дюльменський поні, норікійський кінь, також є представники найменшої породи світу – фалабелла. Неможливо перестати насолоджуватися спостерігаючи за цими дивовижними тваринами.  
     Є свій міні зоопарк з міні-пігами, міні-коровами, карликовими вівцями і віслюками, маленькими лосенятами, а також музей диких котів, де можна спостерігати за риссю і лісовими кішками.

     Також надається можливість прогулятися по єкостежках і подивитися на табуни в дикій природі. Хоч протяжність всіх стежок трохи більше 6 км, але ми пройшли її на одному подиху і отримали неймовірну кількість позитивних емоцій.

   У парку на стайні працюють колишні магістри (випуск 2018 року) кафедри конярства і бджільництва Ульянова Ольга і Єрмоленко Ксенія. Після закінчення навчання вони і надалі працюють з кіньми. 

    «Беремицьке» - парк природи, ідеальне місце для усамітнення з природою. Саме тут ти можеш відчути себе єдиним з нею, блукаючи по спеціальним стежкам серед табунів диких коней, оленів і косуль. Це шматочок збереження дикої природи поблизу Києва.

    На території є оглядовий майданчик з якого відкривається види на всі володіння вражаючи своїми масштабами.

    Саме це місце варто побачити і ми дуже раді, що нам випала можливість з'їздити туди. 

Т.Юсюк


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook