Магістри з публічного управління та адміністрування успішно захистили магістерські роботи

17 грудня 2019 року

 

 

     В ННІ неперервної освіти і туризму відбулися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія під головуванням Євгена Томіна – державного службовця І рангу, помічника ректора, директора благодійного фонду «Голосіївська ініціатива – 2020» – відзначила високий рівень підготовки магістрів й результатів їх досліджень, а найголовніше – актуальність і практичну спрямованість обраної тематики.

     Усі магістерські роботи, представлені до захисту, апробовані на матеріалах установ та організацій. Перевагою виконаних досліджень стали представлені результати особистої практичної діяльності магістрантів на відповідних посадах державних службовців. Це керівники та провідні фахівці органів центральної виконавчої влади, обласного та районного рівнів; служб органів місцевого самоврядування – міст, обласних, районних та селищних рад; посадовці та державні службовці різних рівнів. Зокрема, Сергій Жук – помічник голови комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики і природокористуванняТетяна Кшемінська – молодший науковий співробітник Управління наукового забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку експериментальної бази Національної академії аграрних наук УкраїниОксана Лещенко – заступник начальника управління – начальник відділу здійснення державного контролю за додержанням земельного законодавства та оперативного реагування управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області; Андрій Кучеренко – начальник відділу, старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділу державного нагляду (контролю) природно-заповідного фондів, лісів та рослинного світу Управління державного екологічного (контролю) у Київській області; Ірина Токова – головний спеціаліст сектору з персоналу Державного агентства лісових ресурсів УкраїниТетяна Гончарова – головний спеціаліст Управління контролю за регульованими цінами Держпродспоживслужби УкраїниВіталіна Клапцуняк – заступник начальника Управління – начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління в м. КиєвіВалерій Макаренко – сільський голова села Старе Бориспільського району Київської області; Людмила Недашківська – начальник фінансово-економічного відділу Господарського суду міста Києва та інші.

     Під час доповідей обговорювались питання реформування адміністративно-територіального устрою України, удосконалення державного регулювання економічного обороту сільськогосподарських земель, електронного урядування в умовах розвитку інформаційного суспільства, механізмів державного регулювання виборчого процесу, правових засад відповідальності юридичних осiб в законодавстві України, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, діяльності центрів надання адміністративних послуг, громадських організацій. У формі діалогу та дискусій відбулось обговорення питань щодо моделей управління, формування державної політики, якості і спроможності нової державної служби. Магістри давали ґрунтовні відповіді на питання членів комісії.

     За результатами навчання та захисту магістерських робіт рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістра присвоєно 66 випускникамДиплом з відзнакою отримають 14 випускників, троє з яких рішенням ЕК рекомендовані до вступу в аспірантуру.
     Результати роботи ЕК підтвердили, що професорсько-викладацький колектив ННІ неперервної освіти і туризму, юридичного, економічного, гуманітарного-педагогічного факультетів; факультетів землевпорядкування та аграрного менеджменту готують висококваліфікованих фахівців з публічного управління та адміністрування.

     Голова, члени екзаменаційної комісії й ввесь колектив ННІ неперервної освіти і туризму вітають магістрів з публічного управління та адміністрування та дякують за цілеспрямованість, наполегливість і активність в навчанні! Нехай отримані знання в стінах НУБіП України та життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень! Бажаємо успіхів, натхнення, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо нашої України!

Тереза Микицей, 
заступник директора 
з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook