До уваги студентів 3 курсу спеціальності "Туризм"! Надано Перелік дисциплін за вибором студентів

4 грудня 2019 року

 

 

 

   

Студенти Університету відповідно до статті 62, пункт 15 Закону України «Про вищу освіту» мають право на вибір навчальних дисциплін у межах, передбачених відповідною освітньою програмою та навчальним планом, в обсязі, що становить не менше як 25 % загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для даного рівня вищої освіти.

При цьому здобувачі певного рівня вищої освіти мають право вибирати навчальні дисципліни, що пропонуються для інших рівнів вищої освіти, за погодженням з керівником відповідного факультету чи підрозділу.

Нижче наведено перелік вибіркових дисциплін для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІН
ДЛЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ
на 2020-2021 навчальний рік

 п/п

Назва дисципліниАнотація
  ННІ лісового і садово-паркового господарства
 1 Урбоекологіяанотація
 2 Ботанікаанотація
 3 Біологія лісових звірів і птахіванотація
 4 Предметний дизайнанотація
 5 Дизайн середовищаанотація
 6 Гриби лісів Українианотація
 
  ННІ енергетики, автомати та енергозбереження
 7 Енергозбереження та енергоаудитанотація
 8 Smart Grid технології в енергозабезпеченні життя людинианотація
 9 Автоматизація: робототехніка, штучний інтелектанотація
 10 Методи математичної статистики у наукових дослідженняханотація
 11 Smart – електротехнології в біоінженеріїанотація
 12 Біокібернетикаанотація
 
  ННІ неперервної освіти і туризму
 13 Інформаційно-консультаційна діяльність в агробізнесіанотація
 14 Державне управлінняанотація
 15 Організація інноваційного бізнесуанотація
 
  Факультет ветеринарної медицини
 16 Основи ветеринарних знаньанотація
 17 Біобезпека, біозахист та біоетикаанотація
 18 Дієтологія та утримання дрібних домашніх тваринанотація
 19 Контроль безпечності харчових продуктів у ЄСанотація
 
  Юридичний факультет
 20 Податкове законодавствоанотація
 21 Правовий захист сімейних цінностейанотація
 22 Правовий захист агробізнесуанотація
 23 Захист земельних праванотація
 24 Екологічна політика і право ЄСанотація
 25 Лобізм у правіанотація
 26 Право інтелектуальної власностіанотація
 
  Гуманітарно-педагогічний факультет
 27 Англійська мова (бізнес курс)анотація
 28 Іміджелогія (основи етикету та іміджу)анотація
 29 Лідерологіяанотація
 30 Логікаанотація
 31 Управління соціальними проектамианотація
 32 Психологія успіхуанотація
 33 Крос-культурна комунікаціяанотація
 
  Механіко-технологічний факультет
 34 Машини та обладнання для біотехнологійанотація
 35 Технічний сервіс машинанотація
 36 Система точного землеробстваанотація
 37 Машини та обладнання для тваринництваанотація
 38 Трактори і автомобіліанотація
 39 Транспортна логістикаанотація
 40 Паливно-мастильні матеріалианотація
 
  Факультет конструювання і дизайну
 41 Біомеханікаанотація
 42 Робототехнікаанотація
 43 Наноматеріали і технологіїанотація
 44 Ройові інтелектуальні системианотація
 45 3-Д моделюванняанотація буд. анотація інж.
 46 Smart будівліанотація
 
  Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
 47 Хімічний захист рослинанотація
 48 Основи карантину рослинанотація
 49 Основи біотехнологіїанотація
 50 Біоінженеріяанотація
 51 Основи екологіїанотація
 52 Радіобіологіяанотація
 53 Сталий розвитоканотація
 
  Факультет тваринництва та водних біоресурсів
 54 Декоративне птахівництвоанотація
 55 Нутріциологіяанотація
 56 Практичне бджільництвоанотація
 57 Основи фермерської аквакультурианотація
 58 Декоративна аквакультура та аквадизайнанотація
 59 У світі тваринанотація
 
  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
 60 Основи переробки м’ясаанотація
 61 Основи переробки риби та морепродуктіванотація
 62 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюанотація
 63 Технологія кормів для домашніх тваринанотація
 64 Харчові та дієтичні добавкианотація
 65 Проектування підприємств м’ясопереробної галузіанотація
 66 Кухні народів світу (у т.ч. українські національні страви)анотація
 
  Факультет землевпорядкування
 67 Земельні ресурси і земельний кадастранотація
 68 Дистанційне зондування Землі і технології обробки геопросторових даниханотація
 69 Навігаційні технології у природокористуванніанотація
 70 Безпілотні технології в дослідженнях біоресурсів і природокористуванняанотація
 71 Environmental mappingанотація
 72 Туристична картографіяанотація
 
  Агробіологічний факультет
 73 Хімія навколишнього середовищаанотація
 74 Фітоенергетика, лікарські рослини та лікування травамианотація
 75 Технологія виробництва та експертиза винанотація
 76 Якість і безпечність продукції рослинництваанотація
 77 Генетичні аспекти селекціїанотація
 78 Ґрунтові ризики в агровиробництвіанотація
 79 Органічне овочівництво і садівництвоанотація
 80 Кліматологіяанотація
 
  Факультет інформаційних технологій
 81 Інформаційні системи та технологіїанотація
 82 Програмуванняанотація
 83 Веб-технології та Веб дизайнанотація
 84 Організація баз даниханотація
 85 Комп’ютерні мережі та кібербезпекаанотація
 86 Інструменти статистичної обробки даниханотація
 87 Системи штучного інтелектуанотація
 88 Технології BlockChainанотація
 
  Факультет аграрного менеджменту
 89 Започаткування власної справианотація
 90 Попит і пропозиція аграрного ринкуанотація
 91 Менеджмент і маркетинг в агробізнесіанотація
 92 Управління персоналоманотація
 93 PR та рекламаанотація
 94 Біоекономікаанотація
 95 Міжнародна економічна інтеграціяанотація
 96 Основи коопераціїанотація
 97 Управління бізнес проектамианотація
 
  Економічний факультет
 98Фінансова діяльність суб’єктів господарюванняанотація
 99 Оподаткування суб’єктів господарювання і фізичних осібанотація
100 Глобальна економікаанотація
101 Математичні моделі та методианотація
102 Основи фінансової грамотності та приватних інвестиційанотація
103 Організація бізнесуанотація
104 Fundamentals of Microeconomics (гостьовий професор Grings M.)анотація
105Аналіз ринків
анотація
106Бухгалтерський облік в прикладних програмних рішеннях
анотація
107Внутрішньофірмовий аналіз 
анотація

 Бажаємо нашим студентам вдалого вибору дисциплін, які дозволять поглибити знання та розширити світогляд!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook