Ще раз про пожежну безпеку

10 грудня 2019 року
     10 грудня 2019 року під головування ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося позачергове засідання ректорату, присвячене пожежній безпеці.

  

     По всій території України проходять перевірки стану протипожежної підготовки в закладах освіти у зв’язку з трагічними подіями в Одесі.
     Начальник відділу протипожежної безпеки Володимир Матросов проінформував ректорат про ситуацію в нашому університеті, акцентував увагу на реперних точках. Мова йшла про контрольну перевірку засобів гасіння, сигналізації та оповіщення, інформаційних матеріалів. На ці заходи – доба.

     Директорам та деканам доручено провести детальний інструктаж в навчальних корпусах і гуртожитках щодо користування побутовими електричними приладами. Наголошувалося, що в гуртожитках університету заборонено користуватися опалювальними електричними приладами, нагрівачами води тощо.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк звернув увагу на протипожежну ситуацію в сімейних гуртожитках №12 та 13 – комендантам доручено провести додатковий інструктаж для мешканців і усунути недоліки в разі їхньої наявності.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook