Профорієнтація – запорука успішної вступної кампанії!

27 листопада 2019 року

 

1

Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності коледжу у питаннях формування якісного контингенту студентів навчального закладу.

 

73

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Її проведення сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, грамотної та професійно – орієнтованої молоді. Метою профорієнтації є ознайомлення вступників з спеціальностями і професіями, вивчення та виявлення інтересів абітурієнтів тощо. Представники коледжу, в особі заступника директора О.В.Калатало та викладача коледжу В.І.Лещука провели профорієнтаційну роботу у Жидачівському професійному ліцеї Львівської області.

2324

 Сьогодні під час зустрічі з учнями ліцею працівники коледжу ознайомили присутніх з інформацією про напрями підготовки фахівців за якими здійснюється набір студентів у 2020/2021 навчальному році за денною та заочною формами навчання та розповіли про організацію навчально-виховного процесу у коледжі.

Учні отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної компанії, переліку документів для вступу на навчання, а також були запрошені на День відкритих дверей. Всі присутні мали змогу переглянути відеоролик про навчальний заклад та його традиції, матеріально-технічну базу коледжу, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали.

1117

Хочеться подякувати директору ліцею Кушніру Мар'яну Романовичу, викладачу Назару Ярославу Олексійовичу, та всім хто сприяв проведенню профорієнтаційної роботи.

 Сподіваємося на плідну співпрацю.

Провідний фахівець з профорієнтації
випускників навчального закладу
Процик О.А.
26820

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook