Агробіологи знову у центрі мистецьких подій Києва!

19 листопада 2019 року
м.Київ

 Агробіологи знову у центрі мистецьких подій Києва !

Студенти – другокурсники  агробіологічного факультету цікавляться мистецьким життям Києва і радо відгукуються на пропозиції відвідати цікаві заходи, про які оголошує кафедра культурології. От і 19 листопада випала така нагода. У Національному музеї літератури в рамках музейної програми «Розгойдані дзвони пам’яті» відбулася відкрита лекція  про голодомор в Україні 1932-33 років професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимира Сергійчука. І хоча наші студенти мають уявлення про ті страшні події, та на лекції дізналися багато нового і їх переконали  непересічні докази, наведені в лекції. Про це розповіли самі учасники -  Владислав Богданець, Владислав Омельчук , Роман Мостовий,  Іван Ткаченко.

Крім того, студенти ознайомилися з експозицією музею і разом з курсантами Національної гвардії України прослухали надзвичайно цікаву екскурсію,  ознайомилися зі  «Школою академіків» Павла Галагана, побували в залі фундаментальної бібліотеки, в церкві, де вінчався Іван Франко, побачили Пересопницьке Євангеліє.

А також студентам дуже сподобалася виставка живопису  «Сонячна повінь». Художник Олесь Соловей на своїх полотнах яскраво передав сонячне світло, яке немов осяює все наше буття.

  Прикметно, що таке зацікавлення українською культурою проявляють лідери студентського самоврядування агробіологічного факультету, які є прикладом для студентства.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook