Постерна презентація: готуємося до захисту магістерських робіт зі спеціальності «Маркетинг»

19 листопада 2019 року
      19 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулася постерна презентація за участю магістрів другого року навчання спеціальності «Маркетинг». Презентація була проведена за результатами проведених досліджень, які вивітлюють основні результати магістерського дослідження.
      Участь у портерній презентації взяли 15 магістрів спеціальності «Маркетинг», які невдовзі стануть випускниками. Магістрів-маркетологів оцінювала комісія на чолі із завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Русланом Буряком. До складу комісії також увійшли професори Ярослава Ларіна та Василь Збарський, доценти Алла Рябчик та Олена Четверик, а також інші викладачі кафедри маркетину та міжанродної торгівлі.

 

     Тематика магістерських робіт маркетологів є досить широкою: було піднято питання маркетингових досліджень на агропродовольчих ринках, управління маркетингом, розробки маркетингових стратегій, в т.ч. за умов розробки та виведення нового товару на ринок. Актуальними тематиками магістрів стали питання розвитку корпоративної соціальної відповідальності, просування товарів, інтерне-маркетингу, організації реклами та психології її сприйняття, особливості поведінки споживачів на вітчизняному ринку і т.д.

 

     Присутній на постерній презентації заступник декана факультету доцент Олександр Новак на високому рівні оцінив здобутки магістрів та наголосив про вагомість отриманих результатів, а також високий науковий рівень майбутніх маркетологів.

 
 
Дякуємо магістрам за наполегливу працю та активну участь у постерній презентації!!!
 
Руслан Буряк
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook