День гостинності на кафедрі аграрного консалтингу і туризму

22 листопада 2019 року

      22 листопада ННІ неперервної освіти і туризму гостинно відчинив двері для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, їхніх батьків і гостей. Вони знайомилися з експозиціями університету та спілкувалися з нинішніми студентами і викладачами випускової кафедри.
     Студенти-туристи Олексій Чекорський та Настя Конопацька ділилися з випускниками шкіл своїми враженнями від навчання та перевагами навчання в НУБіП України.


    Після урочистої зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком майбутні абітурієнти відвідали кафедру аграрного консалтингу і туризму, де ближче ознайомилися з матеріально-технічною базою, лабораторіями, напрямами роботи, базами практик тощо.


       Директор ННІ неперервної освіти і освіти Марія Кулаєць розповіла про можливості навчання зі спеціальності «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», наголосивши на практичній складовій підготовки фахівців, яка забезпечена потужними зв’язками інституту з туроператорами, туристичними фірмами та мережею готелів.

    Заступник директора з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей зупинилася на особливостях вступу в університет та навчанні за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», організацію навчального процесу, можливість вивчення декількох іноземних мов, що вкрай необхідно спеціалістам з туризму.
    Завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Дарія Басюк проінформувала про бази проходження навчальних і виробничих практик в Україні та за її межами, можливістю здійснення туристичних подорожей, квестів та окреслила місця працевлаштування випускників даних спеціальностей.
   Доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова і Стефанія Мосіюк ознайомили майбутніх абітурієнтів з науковими та туристичними гуртками, які функціонують при кафедрі, а також про застосування своїх наукових, спортивних та творчих здібностей у різноманітних заходах в університеті, зокрема у ректорській «Школі лідерства», «Стартап-школі» тощо. Наголошено на можливості навчання на військовій кафедрі і отримання військового звання, а також здобуття другої вищої освіти.


   Школярка з Іллінців Анастасія Гринчук хоче навчатися за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», яку вважає трендовою, а тому дуже перспективною.


    А випускниця Звенигородської спеціалізованої школи I-III ступенів номер 1 Катерина Ульяніцька бажає здобути фах за спеціальністю «Туризм», тому що, на її думку, це найперспективніша і одна з найбільш оплачуваних професій, яка дає ще можливість - відвідати багато країн.
   Бажаємо випускникам успішно скласти ЗНО, поповнити лави наших студентів та зустрітися з ними 1 вересня на Дні Знань в Національному університеті біоресурсів і природокористуванні України!


Ірина Кудінова,
доцент кафедри
аграрного консалтингу і туризму

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook