Стали відомі Міс та Містер Бережанського агротехнічного коледжу 2019

23 листопада 2019 року

Краса врятує світ...

     У Бережанському агротехнічному коледжі відбулася грандіозна подія – конкурс краси «Міс та Містер коледжу 2019». Цей традиційний і помпезний захід став чи не найулюбленішим як у студентів, так і у викладачів БАТК, його чекають з нетерпінням усі.

IMG 7955

     Святково прикрашена зала, урочиста мелодія, під яку виходять ведучі: Надія Заворотна і Василь Лещук – звучить поезія:

Було життя осяяне красою,
любов і честь цінились над життя...

     Ведучі привітали найпрекрасніших юнаків та дівчат нашої коледжанської спільноти на святі молодості, краси, грації та чарівності. І саме сьогодні визначиться, хто з учасників завоює почесний титул Містера коледжу і кому одягнуть корону Королеви краси.

IMG 6200

IMG 7698IMG 6336

     У вітанні до всіх присутніх в залі звернулася директорка ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» Світлана Пилипишин: «Нехай любов буде визначальним чинником у житті... Нехай Ваші мрії стануть найкрилатішими... Подорожуйте...І нехай подорожі змінять вас на краще...» Це лише окремі побажання й поради для юних студентів, у яких попереду не один конкурс, а ціле життя.

IMG 7326

     Ініціативу знову взяли в свої руки ведучі для урочистого представлення журі, поціновувачів чоловічої та жіночої вроди, – останній штрих перед виходом конкурсантів. Отож, голова журі – директорка нашого коледжу Світлана Пилипишин. А членами журі стали: Андрій Сиротенко, заступник директора з виховної роботи Ірпінського економічного коледжу; Ірина Лепеха, завідувачка кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти; Ірина Степанова, методистка Ради з виховної, спортивно-масової роботи та студентських справ Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти; Лариса Афанасенко, кандидат психологічних наук кафедри психології Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     А спонсорами нашого свята стали: Первинні профспілкові організації студентів і працівників коледжу, ювелірні магазини «Геліос» і «Янтар», салони краси «Наталі» й «Ірен», магазини «Школярик», «Марта», «Едем», «Наталка», «Ерудит», «Сова», «Манго», ресторан «Стара фортеця», організація «Рідне місто», тренажерний зал «Біля бані», Михалевська Наталка, Мищишин Ірина та інші небайдужі до краси

IMG 6268IMG 6380

IMG 7453IMG 6520IMG 6271

IMG 6289

     Щоб стати «МІС та МІСТЕР коледж – 2019» учасники мали вигідно представити себе у таких конкурсах: дефіле «Моя сорочка-вишиванка»«Наречена» (для дівчат), «Моя професія» (для хлопців), «Мій талант», інтелектуальний «Міс та Містер конгеніальність», портфоліо «Фото на пам’ять», дефіле «Зірки Голлівуду».

     Далі ведучі познайомили гостей з конкурсантами:

  1. Ковальська Адріана, яка обожнює читати класичні твори. Цінує в людях відвертість, щирість, чесність. Любить екстрим та швидкість. Мріє побачити сім чудес світу. Натура романтична.
  2. Пукало Назар: розкутий, вихований, товариський. Має естетичний смак та широкий кругозір. Любить дивитися на зіркове небо в теплу літню ніч, на захід сонця та на сплески морських хвиль.
  3. Гуркіна Джульєтта, яка має не тільки рідкісне ім’я а й надзвичайно романтичну натуру. Дуже цілеспрямована та амбіційна. Вона не тільки любить мріяти, а й втілює свої мрії у життя.
  4. Кметко Анатолій. Вражає активністю і студентів, і викладачів, акумулюючи лише позитив. Яскравий представник генерації творчих студентів.
  5. Ворона Софія. Ця красуня, мов вітер, швидка, стрімка, рвучка, як гірська ріка. Людина настрою, гарно готує, але тільки тоді, коли захоче. Вважає, що взаєморозуміння з коханим – головне у стосунках.
  6. Любовицький Олександр, котрий розуміє жарт, розповідає цікаві історії. Зустріч з ним завжди піднімає настрій.
  7. Горин Інесса, що любить ходити під дощем без парасольки. Мріє читати думки чоловіків і зустріти хлопця, який би розумів не тільки її слова, але й мовчання. До її планів на майбутнє входить робота у Німеччині, відпочинок в Італії та вілла в Греції.
  8. Романів Денис. Самостійний, скромний, талановитий юнак. Йому під силу здолати будь-які лабіринти.
  9. Стойко Яна. Її головна мета – віднайти себе. Вона не шукає сенсу життя, але планує в майбутньому здійснити подорож на Гаваї. Вередлива, і здаватися милою не хоче.
  10. Джуравський Денис, оптиміст. Розмовляє настільки гарно, що його можна слухати годинами. Такому студентові притаманний творчий підхід до будь-якої справи.
  11. Піговська Валентина. Відкрита для спілкування з друзями. Вважає, для того, щоб чогось досягти, потрібно вперто йти вперед, не зупиняючись на пів дорозі. Не хоче прожити життя у спробах бути кимось, ким вона не є.
  12. Івашків Павло. Успішний та відповідальний студент, втілення розуму, чарівності, оптимізму та добра в одній особі.
  13. Маслій Діана. Любить проводити час із друзями на вечірках. Їй подобається враження від першого снігу, аромат ранньої весни та літній дощ. Мріє поїхати на відпочинок до Венеції.
  14. Цепліцький Юрій. Спорт – його стихія. Молодий, талановитий, креативний студент коледжу.

     Усі конкурси були дуже цікавими, а претенденти на титули краси щораз підносили несподіванки, розкриваючись перед гядачами. Особливо вразив конкурс «Мій талант». Отож, Ковальська Адріана й Пукало Назар вражали вокалом; Гуркіна Джульєтта,Ворона Софія, Піговська Валентина, Стойко Яна, Маслій Діана, Горин Інесса й Івашків Павло запалювали зал своїми танцювальними композиціями різних стилів; Кметко Анатолій і Любовицький Олександр декламували; Романів Денис із Джуравським Денисом здивували жартівливою пантомімою; Цепліцький Юрій виконав гумореску.

 

IMG 7701

IMG 7753

IMG 6303

     Музичні номери між конкурсами теж зривали овації в залі: Вікторія Івасіків з піснею «Lovely», дитяча хореографічна композиція «Цип-цип» (хореограф Хиляк Христина), запальні сучасні танці колективу Фундиги Володимира. Кульмінацією ж став чудовий вальс у виконанні учасників конкурсу краси.

     Поки журі працювали в дорадчій кімнаті, кермо правління перехопила студентська організація нашого коледжу. Студенти проводили конкурси, демонстрували відео про історію конкурсів краси, проводили танцювальний батл і дефіле.

     Перед оголошенням імен переможців ведучі звернулися до учасників конкурсу зі словами: «Перемога показує, що людина може, а поразка – чого вона варта». На нашому святі перемог і поразок не буде. Бо через те, що ви зробили, яких зусиль доклали – ви ВСІ уже переможці… А зараз слово журі….»

     Для нагородження на сцену запросили МІСТЕРА та МІС коледжу 2018 року Стефанію Шарван та Василя Шведу. А також задля очікуваного сюрпризу ще раз на сцену запрошено директорку Бережанського агротехнічного коледжу Світлану Пилипишин і всю команду журі.

     Отже, титули розподілено так:

«Містер талант» – Романів Денис,

«Міс ніжність» – Діана Маслій,

«Містер фотомодель» – Олександр Любовицький,

«Міс чарівність» – Валентина Піговська,

«Містер галантність» – Денис Журавський,

«Міс модель» – Софія Ворона,

«Містер   галантність » – Назар Пукало,

«Міс грація» – Яна Стойко,

«ІІ віце-містер» – Павло Івашків,

«ІІ віце-міс» – Джульєтта Гуркіна,

«І віце-містер» – Юрій Цепліцький,

«І віце-міс» – Інесса Горин.

     А титул «Містер БАТК 2019» виборов Анатолій Кметко«Міс БАТК 2019» стала Адріана Ковальська. 

IMG 8094

     Переможців конкурсу очікував подарунок від директорки – премія на перший крок до здійснення мрії. Цьогоріч, до речі, результат голосування залу і думка журі збіглися: Містер і Міс глядацьких симпатій також за Анатолієм Кметком і Адріаною Ковальською.

IMG 7996IMG 8004

IMG 8010

IMG 7733

     Шановні наші учасники конкурсу краси й усі студенти БАТК! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожен з вас – найкращий.

Оксана Зборівська,

викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook