28 листопада відбудуться змагання з гирьового спорту за програмою спартакіади студентів НУБіП України 2019-2020 навчального року

18 листопада 2019 року
НУБіП України, навчальний корпус №9

Витяг з регламенту проведення змагань з гирьового спорту.

Змагання особисто-командні. У змаганнях беруть участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень, кількість спортсменів від команди у вагових категоріях не обмежується. Змагання проводяться відповідно до чинних правил змагань з гирьового спорту, цим регламентом, інформацією доведеною головним суддею до початку змагань.

 Учасники. У спартакіаді студентів НУБіП України беруть участь студенти, слухачі магістратури, аспіранти денної форми навчання, випускники магістратури, аспірантури поточного навчального року. Під час змагань усі учасники повинні мати при собі документ, який засвідчує приналежність спортсмена до команди: студентський квиток або залікову книжку студента, посвідчення аспіранта і пред`явити документ перед зважуванням.

Програма змагань. Змагання проводяться серед чоловіків за сумою двоборства (поштовх та ривок лівою і правою рукою) у 7 вагових категоріях: 63, 68, 73, 78, 85, 95, +95 кг, вага гир 20 кг. і серед жінок – ривок лівою і правою рукою у 4 вагових категоріях: до 58 кг, до 63 кг, 68 кг, +68 кг, вага гир 12 кг.

Заявки на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету/ННІ, подаються головному судді змагань безпосередньо перед початком зважування учасників змагань. Зразок заявки розміщено на сайті НУБіП України на сторінці Спорт/ Положення про змагання, бланки заявок. (https://nubip.edu.ua/node/3318 ).

Головний суддя змагань з шахів Андріяш Віталій Віталійович викладач кафедри фізичного виховання, відповідальний за підготовку збірної команди студентів НУБіП України з гирьового спорту, спортивний суддя міжнародної категорії; головний секретар Пархоменко В’ячеслав Кузьмович старший викладач кафедри фізичного виховання, спортивний суддя національної категорії.


В’ячеслав Пархоменко,
старший викладач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету,
головний секретар спартакіади студентів НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook