Перший день «Осінньої школи юного ветеринара – 2019»

2 листопада 2019 року
     Вперше учні сьомих класів шкіл Голосіївського району (м. Київ) розпочали заняття у «Осінній школі юного ветеринара – 2019» на базі кафедри терапії і клінічної діагностики.

     Юні слухачі освоюють початковий рівень школи юного ветеринара. До програми занять включено презентацію факультету ветеринарної медицини НУБіП України, напрямів наукової роботи і практичної діяльності лікаря ветеринарної медицини.

    Під час освоєння модулю «Особливості роботи лікаря-терапевта» слухачі знайомляться з класичними методиками та сучасними приладами для клінічного дослідження тварини.

     Модуль «Особливості роботи лікаря-репродуктолога» було проведено на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. Учні ознайомились зі способами відтворення потомства тварин та провели мікроскопічне дослідження біологічного матеріалу в умовах навчальної лабораторії кафедри.

     Також проведено модуль «Анатомія – базова наука для лікаря ветеринарної медицини» з відвідуванням музею анатомії кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка.

     Отже, цей насичений знаннями день з успіхом завершено. Кафедра терапії і клінічної діагностики щиро вдячна за участь у проведенні першого дня заходу доцентам кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Валентині Бородині і Валерію Мазуру, доценту кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка Миколі Стегнею, старшим лаборантам кафедри терапії клінічної діагностики Сергію Омельчуну, Лесі Лозовій, лікарю-ординатору Марині Дробот, аспірантці Юлії Корнійчук та студенту магістратури Олександру Атаманюку.

 Наталія Грушанська,

доцент кафедри терапії клінічної діагностики

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook