Запрошення на день відкритих дверей

25 жовтня 2019 року
   24 жовтня викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Балановська Тетяна Іванівна і доцент Троян Аліна Василівна провели профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України та запросили школярів Хотівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» та в спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 Києва на день відкритих дверей до НУБіП України.

  Майбутні абітурієнти були проінформовані про правила прийому та наявність у НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань, що надають можливість їх випускникам отримати додаткові бали під час вступу до університету на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності та отримати знижку в оплаті на контрактній формі навчання. Особливо цікавою була інформація про можливість отримання додаткових балів до сертифікатів ЗНО при вступі в НУБіП України за умови участі в Олімпіаді вступників-випускників шкіл.

  Школярам були представлені переваги навчання в НУБіП України та перелік спеціальностей, яких в університеті нараховується більше 40. Школярів  зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням та проходження виробничої практики за кордоном.
У кінці зустрічі викладачі запросили школярів на День відкритих дверей, що запланований на 1 листопада 2019 року, особистота на власні очі побачити велику територію університету, відчути атмосферу студентського життя.
 

  За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи висловлюємо подяку директору Хотівського навчально-виховнго комплекса «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» Наталії Василівні Неруш та директору спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 Києва Валерію Олексійовичу Литвину.

Ольга Гогуля,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook