Зустріч з представниками центру вивчення іноземних мов

24 жовтня 2019 року

Протягом свого навчання кожен студент складає чимало іспитів, але найвідповідальніший момент настає в кінці четвертого курсу.

Наприкінці жовтня в актовій залі університету відбулася зустріч зі студентами бакалаврату щодо Єдиного вступу іспиту з іноземної мови до магістратури. Захід розпочав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який наголосив, що іноземна мова розширює світогляд будь-якої людини та підвищує конкурентоспроможність випускника університету на ринку праці.

Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко розповіла про Центр вивчення іноземних мов, закцентувавши на тому, які саме курси та наявність курсів, які допоможуть покращити рівень володіння англійською та іншими мовами. Вона додала, що центр активно працює з 1 вересня поточного року і вже функціонує сім груп, діє у різних навчальних програмах та налічує сім груп. Світлана Харченко також доповнила, що центр дає багато різних можливостей підготовки до ЄВІ, і що усі випускники курсів успішно складають екзамени.

Ірина Величко, доцент кафедри англійської філології, висвітлила структуру тесту ЄВІ, докладно пояснила особливості його виконання, наголосила на тому, що завдання різні і за типами, і за складністю.

Секретар приймальної комісії Лариса Коропець розповіла про строки вступної кампанії, зокрема створення особистого кабінету, перелік потрібних документів, а також звернула увагу студентів та труднощах, з якими вони може зіткнутися під час вступної кампанії.

На завершення Сергій Кваша, підсумовуючи, закцентував увагу на важливості та відповідальності студентів під час до підготовки ЄВІ і побажав студентам плідної роботи, гарних знань та успішного складання екзамену.

Сєдакова Єлизавета,
Приходько Іванна, Харчук Діана
студентки  спеціальності «Журналістика»
гуманітарно-педагогічного факультету


   Доповіді учасників зустрічі:

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook