WORLDFOOD UKRAINE 2019 очима студентів факультету харчових технологій

23 жовтня 2019 року
м. Київ, Міжнародний віставковий центр

 Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом з викладачами Буровою З.А. та Сараною В.В. відвідали міжнародну виставку WorldFood Ukraine 2019 — найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв. На виставці представлені виробники та постачальники продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, експортери, імпортери, представники продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн. 

Це одна з найулюбленіших щорічних виставкових подій наших студентів, де можна не лише ознайомитись з величезним асортиментом продуктів харчування, а й дізнатися тонкощі технології їх виготовлення та прийняти участь у численних дегустаціях. 

Студенти із великим інтересом розпитували представників фірм про тонкощі та особливості технології виготовлення різних продуктів, та ще з більшим задоволенням ласували снеками з м‘ясної та рибної сировини, спробували нові види хліба, морозива, скуштували делікатесні імпортні сири. Окреме зацікавлення викликали еко-продукти дієтичного та оздоровчого спрямування. Також цьогорічна виставка щиро вразила неймовірною кількістю різноманітних солодощів. 

Наші студенти і викладачі отримали масу позитивних вражень від виставки WorldFood Ukraine 2019 і неодмінно відвідають цей захід наступного року.
 
Зінаїда Бурова,
старший викладач кафедри
процесів і обладнання продукції АПК 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook